Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТКЛ 90 оф-роад тунинг! Части откъде??? Моля помощ!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ТКЛ 90 оф-роад тунинг! Части откъде??? Моля помощ!

Аз искъм джип който да е проходим. Да нямам проблем да излизам където поискам и в същото време да мога да патувам с него. Имам РР класик който в гората е ОК ама нв се патува с него.

Коментар

Давай друже,прави каквото си намислил!!Поне със следващата джипка ще имаш опит!Пожелавам ти успех и с това начинание,но пак те съветвам за умереност и въздържане от ексцесии!!
      0899 шест5313нула
      За всекиго по нещо

Коментар

Аз пък искЪм, да се научиш да пишеш грамотно! Колите за гората и тези за пътя, обикновено са различни. Винаги проходимостта е в ущърб на пътното поведение, та компромисът е неизбежен.
        От Джамбазов определено можеш да научиш много, за тези точно автомобили. Доста са му минали през ръцете, та поназнайва нещичко по въпроса.
        Това не е правилната кола за подобен тунинг.
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Е той така или иначе вече е решил да го направи. Остава след време да сподели и негов си опит. Все пак успех де.
          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Всичко е поръчано и само чакам за "пълна промяна". Даже усилен съединител поръчах. Вече нямат в гладиатор нещо за моето ТЛК дето да нямам. "Ако е гарга да е рошава" и както каза Джамбазов - Кеф цена няма.
            След месец качвам снимки на моята слабост - ТЛК90

Коментар

И дифа на раздатката не е много здрав,вече два строших.

Коментар

Първоначално публикуван от Антон Пенчев Преглед на мнение
                И дифа на раздатката не е много здрав,вече два строших.
                Как?
                много автомати-слаби резултати!

Коментар

Не знам,остава само на предно,като го разглобих,дифа на парчета вътре.

Коментар

Както писах вече, в темата "Какво направих по Тойотата .." следя с интерес развитието на проекта.
                    Моята 90-ка стои в гаража до Патрола и е еднакво висока с него, при условие, че той е с 33 инчови гуми и лифт на окачването 2 инча.
                    Даже ми изглежда малко по-висока.
                    Предвид това, а и поради факта, че +50мм. окачване, едвали ще допринесат за побирането на по-големи гуми, се отказах от лифт.
                    Карам с 265/75/16 на 8 инчови джанти ет-0 и разстоянието до праговете е милиметър!
                    Според мен с или без лифт по-високи гуми ще влязат само след намесата на флекса.
                    Отделно от това "порасването" изисква и разширяване настрани, а това би направило рязането неизбежно.
                    Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
                    ... turn on your A/С !

Коментар

Значи аз съм поръчал фланци. Имам гуми чисто нови 265/75/16, но не съм пробвал да ги сложа. Искъм по-големи. Ще видя след лиф-та какви ще мога да побера. Ако се наложи ще направим корекции с флекса .
                      Като цяло съм с 2 комплекта. Едните за всеки ден 265/76/16 Goodyear Duratrac (може да подлежат на промята в зависимост от това дали ще мога да сложа по-големи), а другите са за по-специални случаи - 265/75/16 Toyo M/T.
                      Идеята ми е на всичко това е когато се "возя" и съм с големи гуми че да е по-ефектно , пък когато "карам" Тоуо-то М/Т е бетон.

Коментар

Като сложиш големите гуми по внимателно с газта, че моторетката ти е силна и ефектното ще доведе до дефектното.
                        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

A защо са ви гуми по-големи от 265/75/16? Това е идеалната за бг офроуд гума от към проходимост заедно с 235/85/16.
                          Отделно, че за повечето джипове това е и максимално поносимия размер преди да почне трошенето.
                          Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

265/75/16 за офроуд е супер. Аз по-големи за шосето искъм че да има лоша визия.
                            Относно 235/85/16 съм на твоето мнения. На РР Класик имам такива Тойо М/Т и съм повече от доволен.

Коментар

За лоша визия се ползва черно Г с надписи 500, а иначе обикновено е 2.4дизел.
                              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Не съм фен на "Г"-то. Това да се возя в правилен паралепипед седейки на пейка не е за мен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X