Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да изключа досадния звуков сигнал за отворена врата и незакопчан колан на Hilux

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как да изключа досадния звуков сигнал за отворена врата и незакопчан колан на Hilux

Колеги моля някой ако има опит да даде съвет как да изключа досадния звуков сигнал за незакопчан колан и отворена врата на Hilux модел след 2009 .

От: Как да изключа досадния звуков сигнал за отворена врата и незакопчан колан на Hil

Първоначално публикуван от Colimator Преглед на мнение
    Колеги моля някой ако има опит да даде съвет как да изключа досадния звуков сигнал за незакопчан колан и отворена врата на Hilux модел след 2009 .
    Отиваш в някоя морга и си купуваш само желязото от колана. Бодваш го и .........чакаш ченгетата да те глобят за шофиране без колан.
    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

От: Как да изключа досадния звуков сигнал за отворена врата и незакопчан колан на Hil

За колана, ми слагай си го за твое добро е.За вратата, мисля че си е добра екстра не се лишавай от нея.
      не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Колега по малките магазинчета и в еbay се продават ,как да ги нареча...преставляват като края на колана който се закопчава.Хубавото е, че когато го мушнеш алармата за не включен колан спира,но в него можеш да си сложиш отново колана,така че с тази джаджа само си спираш алармата.

Коментар

А колега,така както си задал проблема се опасявам да не изпаднеш от колата-с отворена врата и незакопчан колан
          Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Първоначално публикуван от Colimator Преглед на мнение

Намери пискалото и му ръгни една отвертка. Ще си спокоен, че никога повече няма да те тормози. Става и с чука.
            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

На моя Ярис има датчик за тежест като си седнал и писука ,под седалката има букса която откачих и реших проблема,но повтарям че е на Тойота Ярис но гаранция са еднакви.
              [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Абе хора ,благодаря за съветите за закопчалката на колана .... КАК НЕ СЪМ СЕ СЕТИЛ ....

Разчитам някой сериозно да ме светне по въпроса

Коментар

Не е за хайлукс, но мисля, че ше Ви даде насока как се решава проблема:
                  http://www.4runners.org/writeups/doo...r99/index.html
                  Последно редактирано от batbobo; 25-01-12, 14:43. Причина: тафтология

Коментар

На това "пискало" аз му слагам два слоя анкерпласт и досадата става поносима.

Коментар

Има един малък бутон в контактния ключ, когато е вкаран ключа и има отворена врата не можеш спокойно да слушаш радио. Като махнеш пластмасовите кори около контактния ключ ще видиш в горната част едно малко бяло пластмасово тяло, който се закрепва с две малки винтчета, отвиваш ги и пускаш бутона да виси на кабелите. Не е препоръчително да се изключва пищялката защото тя пищи и когато си забравил фарове/габарити включени, а по този начин само елиминираш пищенето на отворена врата. Пък за колана - по-добре си го слагай

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X