Колеги моля някой ако има опит да даде съвет как да изключа досадния звуков сигнал за незакопчан колан и отворена врата на Hilux модел след 2009 .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как да изключа досадния звуков сигнал за отворена врата и незакопчан колан на Hilux
Свий
X
-
От: Как да изключа досадния звуков сигнал за отворена врата и незакопчан колан на Hil
Отиваш в някоя морга и си купуваш само желязото от колана. Бодваш го и .........чакаш ченгетата да те глобят за шофиране без колан.Първоначално публикуван от Colimator Преглед на мнениеКолеги моля някой ако има опит да даде съвет как да изключа досадния звуков сигнал за незакопчан колан и отворена врата на Hilux модел след 2009 .О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
-
От: Как да изключа досадния звуков сигнал за отворена врата и незакопчан колан на Hil
За колана, ми слагай си го
за твое добро е.За вратата, мисля че си е добра екстра не се лишавай от нея
.
не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
Колега по малките магазинчета и в еbay се продават ,как да ги нареча...преставляват като края на колана който се закопчава.Хубавото е, че когато го мушнеш алармата за не включен колан спира,но в него можеш да си сложиш отново колана,така че с тази джаджа само си спираш алармата.
Коментар
-
А колега,така както си задал проблема се опасявам да не изпаднеш от колата-с отворена врата и незакопчан колан
Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Colimator Преглед на мнениеКолеги моля някой ако има опит да даде съвет как да изключа досадния звуков сигнал за незакопчан колан и отворена врата на Hilux модел след 2009 .
Намери пискалото и му ръгни една отвертка. Ще си спокоен, че никога повече няма да те тормози. Става и с чука.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Не е за хайлукс, но мисля, че ше Ви даде насока как се решава проблема:
http://www.4runners.org/writeups/doo...r99/index.html
Коментар
-
Има един малък бутон в контактния ключ, когато е вкаран ключа и има отворена врата не можеш спокойно да слушаш радио. Като махнеш пластмасовите кори около контактния ключ ще видиш в горната част едно малко бяло пластмасово тяло, който се закрепва с две малки винтчета, отвиваш ги и пускаш бутона да виси на кабелите. Не е препоръчително да се изключва пищялката защото тя пищи и когато си забравил фарове/габарити включени, а по този начин само елиминираш пищенето на отворена врата. Пък за колана - по-добре си го слагай
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Коментар