Колеги моля някой ако има опит да даде съвет как да изключа досадния звуков сигнал за незакопчан колан и отворена врата на Hilux модел след 2009 .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как да изключа досадния звуков сигнал за отворена врата и незакопчан колан на Hilux
Свий
X
-
От: Как да изключа досадния звуков сигнал за отворена врата и незакопчан колан на Hil
Първоначално публикуван от Colimator Преглед на мнениеКолеги моля някой ако има опит да даде съвет как да изключа досадния звуков сигнал за незакопчан колан и отворена врата на Hilux модел след 2009 .О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
-
От: Как да изключа досадния звуков сигнал за отворена врата и незакопчан колан на Hil
За колана, ми слагай си гоза твое добро е.За вратата, мисля че си е добра екстра не се лишавай от нея
.
не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
Колега по малките магазинчета и в еbay се продават ,как да ги нареча...преставляват като края на колана който се закопчава.Хубавото е, че когато го мушнеш алармата за не включен колан спира,но в него можеш да си сложиш отново колана,така че с тази джаджа само си спираш алармата.
Коментар
-
А колега,така както си задал проблема се опасявам да не изпаднеш от колата-с отворена врата и незакопчан коланЧовешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Colimator Преглед на мнениеКолеги моля някой ако има опит да даде съвет как да изключа досадния звуков сигнал за незакопчан колан и отворена врата на Hilux модел след 2009 .
Намери пискалото и му ръгни една отвертка. Ще си спокоен, че никога повече няма да те тормози. Става и с чука.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Не е за хайлукс, но мисля, че ше Ви даде насока как се решава проблема:
http://www.4runners.org/writeups/doo...r99/index.html
Коментар
-
Има един малък бутон в контактния ключ, когато е вкаран ключа и има отворена врата не можеш спокойно да слушаш радио. Като махнеш пластмасовите кори около контактния ключ ще видиш в горната част едно малко бяло пластмасово тяло, който се закрепва с две малки винтчета, отвиваш ги и пускаш бутона да виси на кабелите. Не е препоръчително да се изключва пищялката защото тя пищи и когато си забравил фарове/габарити включени, а по този начин само елиминираш пищенето на отворена врата. Пък за колана - по-добре си го слагай
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар