Обява

Свий
Няма добавени обяви.

сериозен проблем със ТЛК 120

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• сериозен проблем със ТЛК 120

Здравейте!
    Ще опиша подробно проблема и ще се радвам ако някой ми помогне.
    Значи, беше се разбило вътрешното каре на полуоската, но бяха превъртяли и шлиците и не ставаше да се смени така че намерих цяла полуоска от хайлукс 2008' и я монтирахме като всичко си пасна идеално. След няколко км обаче нещо започна да стърже и установихме че лагера на главината е строшен. Вчера купих нов оригинален лагер и датчик на абс и го монтираха. От начало нямаше проблем, но след 20км се повтори същата история, в момента пак срътже и светнаха индикаторите на абс и т.н. Не е разглобяван, но предполагам че пак се счупил лагера. Не знам със какво може да е свързано, полуоската я сравнявах и по партномера всичко си е еднакво. Не знам със какво може да е свързано и какво да смвням, направо съм бесен сумати пари до сега и всичко отново е строшено, ако някой може да помогне ще съм много благодарен. Също и ако някой знае добър майстор във Варна, може да ме упъти.
    Благодаря предварително!

От: сериозен проблем със ТЛК 120

Таргата е твоя човек. Играе си с всякакви Ленд и Рейндж Ровъри, и Тойотката ще му се види като детска играчка. Пък и ще разнообрази малко, че иначе ще затъпее с тия Ровъри.

Коментар

А къде му е сервиза, или нещо телефон?

Коментар

Първоначално публикуван от kronos555 Преглед на мнение
        А къде му е сервиза, или нещо телефон?
        Ами напиши в търсачката " targa " и ще го намериш . Аватара му е с един Роувър
        .
        Иначе колега за 20 км. ще е доста трудно да счупиш лагер . Най - вероятно човека който го е слагал му е оставил прекалено голяма хлабина поради което главината "играе" и от там идва стърженето и счупването на АБС - датчика .
        Аз те съветвам да отидеш и да му потърсиш отговорност на въпросния майстор !
        [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

Коментар

Още не мога да пиша ЛС, ако някой му има тел. ще го помоля да ми го даде или къде му е сервиза.

Коментар

Първоначално публикуван от kronos555 Преглед на мнение
            Още не мога да пиша ЛС, ако някой му има тел. ще го помоля да ми го даде или къде му е сервиза.
            Телефона на Таргата е 0898 502 380. Успех!
            И нека ти или той след това да каже тук как сте решили проблема.

Коментар

Първоначално публикуван от iansto Преглед на мнение
              Ами напиши в търсачката " targa " и ще го намериш...

Тоя дърт пергиш не си пише телефона наляво и надясно, та му се обаждах да го питам "може ли". Представяш ли си, великодушно каза "може".
              0898 50 23 80 .

Коментар

Благодаря ти много колега!

Коментар

Някой май те е качил на черешата. Полуоските на Хайлукс и ТЛК120 не са еднакви. Дай шасито и парт номера който са ти сложили, да не стане трети лагер...
                  "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

http://www.toyodiy.com/parts/p_E_200...AEYW_4302.html това е нашата 120-ка, гледах на всички разновидности хайлукс че полуоските са с еднакви номера
                    Това http://www.toyodiy.com/parts/p_E_200...MSYW_4302.html мисля че е същия хайлукс, като гледам и другите разновидности пак са еднакви, но не съм много сигурен. И аз започнах да си мисля че проблема ще се окаже в полуоската, голямо съвпадение че точно като я сложихме и започна да разбива лагери.

Коментар

http://www.toyodiy.com/parts/p_E_200...AEYW_4302.html - 43430-60060
                      09/2002-07/2009 TOYOTA LAND CRUISER PRADO GRJ12*,KDJ12* 43-02: FRONT DRIVE SHAFT

http://www.toyodiy.com/parts/p_E_200...MSYW_4302.html - 43430-0K030
                      07/2005- TOYOTA HILUX KUN15,2* 43-02: FRONT DRIVE SHAFT

Кое им е еднаквото? Че са кръгли с по два маншона вероятно? Дано не е по дълга, че скоро ще си купиш и преден диф.
                      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Прав си колега, гледал съм номерата които са на графиките и не се сетих че това не е партномера. Както и да е, ще сложа друга полуоска и следващия път ще си отварям очите като купувам такива части. Благодаря за помоща!

Коментар

Ако имаш нужда от помощ при работа с каталога казвай да помагаме навреме, че предвид МПСто ти, грешките са скъпи.

Коментар

Тези 120-ки излезнаха много проблемни машини.
                            ТЛК-120 Николай Колев
                            0898521295

Коментар

Ха ха ха .Те ако са проблемни то за другите незнам какво да кажа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X