Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TOYOTA BJ75, била на П. Кубадински

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: TOYOTA BJ75, била на П. Кубадински

Първоначално публикуван от giavol Преглед на мнение
    Колега докьде стигна с ''нато4ването''на ''ТОYОТАТА''?
    Днес я прехвърлих на мое име най накрая , от утре я мятам ще почна с мостовете че са протекли и омасляват навсякъде около тях а и нужда от блокажи има . Ще пускам снимки тук как върви проекта по възстановяването.

Коментар

тъкмо щях да питам дали има някакъв блокаж, че нещо май-лесно се закопава...
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Ще се радвам да проследя развитието,-и аз маи съм на там.
        Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925

Коментар

Дойде време да започна прераждането на TOYOTA-та или да си разглобя "легото" както казва Дима .

Днес изкорубихме всичко от купето на колата и счупихме предното стъкло и без това беше за смяна.

откриха се много ръжди които тепърва ще обработваме а може и да модифицираме малко купето, рамата поне е в перфектно състояние.
          Сега като гледам снимките си мисля колко много работа ни чака

Дано утре остане повече време за "игра" с легото, че много ми се ходи в родопите

Коментар

Днес ми пристигнаха новите гуми 35" - 12,5" - 15" много хора не харесват точно тази шарка на Гудрич, но цената която ми дадаха за този размер направо ме задължи да ги купя, а в последствие разбрах, че два гудрича тежат колкото една от Суомпарите

и веднага бяха монтирани

между другата работа днес свалихме предния мост на BJ и започнахме работа по ламарините на купето

Коментар

Всичко за възстановяването на TOYOTA-та може да проследите в тази тема

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X