Колеги един познат намерил маркови лифтови пружини в чужбина на една 70-ка и ми се обади. Въпроса ми е ще паснат ли при мен на 73-ката ? И оная и моята са с квадратен фар. Изобщо има ли разлики в окачването /имам в предвид амортисьори и пружини/ Интересува ме най вече вътрешен и външен диаметър на пружините дали са еднакви и амортисьорите дали имат разлики.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пружини от 70-ка на 73-ка ???
Свий
X
-
От: Пружини от 70-ка на 73-ка ???
Аз да питам понеже темата е за това. Някой може лид а ми даде точни размери на пружините на 73-ка с квадратен фар. Интересува ме най вече вътрешен и външен диаметър напружините от горният край където са равни. Ще съм мноооого задължен ако някой ми спести едно сваляне само за да взема мярка за подложките
Коментар
-
Днеска ново дваесеНали говорихме да поръчаме от човека готови + разширителите ся пак са заигра със стругари и ненужно тежки подложки за пружините
2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg
Коментар
-
Първоначално публикуван от 75 turbodelta Преглед на мнениеДнеска ново дваесеНали говорихме да поръчаме от човека готови + разширителите ся пак са заигра със стругари и ненужно тежки подложки за пружините
А и полуоската трябва да купя другата седмица и съвсем ще я забатачим
Последно редактирано от slavianko; 28-10-11, 01:46.
Коментар
-
Яро тои изнесе много гумите извън калниците а и гумите са му 32/11.5/15 , инак колата си е с нормална височина .2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg
Коментар
-
Не опира точно навсякъде ами само при пълен ляв или пълен десен когато има неравност и то само от вътрешният край на гумата. Но това се случва често из градските завои и дупки и ако по скоро не взема мерки ще ми накъса гумите. С ливт поне в града няма да имам проблеми. Пък по черно в по екстремни условия ако пак опира, тогава налято ще оправя нещата с флекса и СО-то. Но поне на първо време да реша проблема с подложките
Коментар
-
В момента в който се качиш да караш колата с ново тунингово окачване си задаваш въпроса защо не си го сменил по рано и как си карал изобщо досега.
Да сравняваш тунингови пружини с подложки е все едно да сравняваш Мусо с ТЛК и двете са джипки, ама не съвсем...."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеВ момента в който се качиш да караш колата с ново тунингово окачване си задаваш въпроса защо не си го сменил по рано и как си карал изобщо досега.
Да сравняваш тунингови пружини с подложки е все едно да сравняваш Мусо с ТЛК и двете са джипки, ама не съвсем....
Как така опираш "от вътрешния край на гумата" при пълен ляв и десен с 32" гуми? Има някакъв проблем тука, който новото окачване, тип подложки или пружини от Крън няма да реши. Карал съм същия модел с 33 и без лифт и не съм имал проблеми.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнениеИ не само.
Как така опираш "от вътрешния край на гумата" при пълен ляв и десен с 32" гуми? Има някакъв проблем тука, който новото окачване, тип подложки или пружини от Крън няма да реши. Карал съм същия модел с 33 и без лифт и не съм имал проблеми.
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеВ момента в който се качиш да караш колата с ново тунингово окачване си задаваш въпроса защо не си го сменил по рано и как си карал изобщо досега.
Да сравняваш тунингови пружини с подложки е все едно да сравняваш Мусо с ТЛК и двете са джипки, ама не съвсем....И най важното ще ти кажа че аз изобщо ама изобщо никакъв тунинг не искам да правя на джипката. Целта е просто да се ливтне малко за да не опира и нищо повече. Когато реша да правя тунинг то тогава знам добре как и какво.
Последно редактирано от slavianko; 29-10-11, 18:08.
Коментар
-
Първоначално публикуван от 75 turbodelta Преглед на мнениеДнеска ново дваесеНали говорихме да поръчаме от човека готови + разширителите ся пак са заигра със стругари и ненужно тежки подложки за пружините
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар