Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хебел на TOYOTA HILUX

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хебел на TOYOTA HILUX

Здравеите, хебела ми се счупи на hiluxa. Искат ми 920 лв. в Пазардйик в сервиза. Това са страсхно много пари. Некои знае ли как е хебел на англииски,за да потурсиа в нета? или по евтини резервни части. благодариа на всички

От: Хебел на TOYOTA HILUX

Steering Idler Arm

http://www.ebay.co.uk/itm/Hilux-Pickup-Steering-Idler-Arm-Mk4-Mk5-LN107-/220536071105?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3358f963c1#ht_500wt_715

Нещо таково
    Three witches watch three Swatch watches.
    Which witch watch which Swatch watch?

Коментар

Сергеи благодариа за имфото,но това не часта коиато търсиа. хваната е непосредстствено над ябулката на лявото колело със 4 болта.Прави дуга от 180 градуса,накраиа завършва с ябълка,която лагерува в кормилната штанга.Това не е ли хебела?

Коментар

Първоначално публикуван от 9venman Преглед на мнение
        Сергеи благодариа за имфото,но това не часта коиато търсиа. хваната е непосредстствено над ябулката на лявото колело със 4 болта.Прави дуга от 180 градуса,накраиа завършва с ябълка,която лагерува в кормилната штанга.Това не е ли хебела?
        Не е по темата, но в мнението ти почти няма вярно написана дума. Пък имам чувството, че не е, защото не знаеш как се пишат...

Виждам два проблема в това - единият е, че много трудно се чете, а другият - че хората ще си помислят, че тия с Хайлукс сме големи неграмотници
        "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
        Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Какав модел е Хайлукс-а? Година? Двигател? Снимка ще помогне.
          Three witches watch three Swatch watches.
          Which witch watch which Swatch watch?

Коментар

Модел : Hilux/1994 2,4D

Коментар

Корейски хебел в София е около 140 лв. При мен издържа някъде към 12-15 хиляди км., явно за толкова пари - толкова. Ако не е "счупен", както пишеш, а просто разбит, препоръчва се рециклиране и поставяне на бронзова или месингова втулка с гресьорка вместо оригиналните карантии. Струваше ми 40 лв.

И за правописа помисли - чатицата все пак не е като кирилицата...

Първоначално публикуван от 9venman Преглед на мнение
              Здравеите, хебела ми се счупи на hiluxa. Искат ми 920 лв. в Пазардйик в сервиза. Това са страсхно много пари. Некои знае ли как е хебел на англииски,за да потурсиа в нета? или по евтини резервни части. благодариа на всички
              Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...

TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99

Коментар

Ако става въпрос за паразитния хебел,аз купих за Ранъра от Симеон в София за около 100 лева /Корейски/ и вече 60 000 няма ядове!!Какви са тези 1000 лева??
                0899 шест5313нула
                За всекиго по нещо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X