Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Размер за гуми за 120-ка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Моля за съвет относно Джанти и гуми за ТЛК 120

Един приятел има същата Тойота. Живее в Бояна на една стръмна улица и зимата си кара с гумите, с които я купи. Те май се водят всесезонни някакви. Не съм чул да е имал проблеми в снеговете.

Иначе и според мен е най-добре още един комплект оригинални джанти със някакви нови зимни гуми.
    "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

До: Моля за съвет относно Джанти и гуми за ТЛК 120

Оригинално джантите трябва да са 17-ки - така мисля.
      Последно редактирано от huko; 20-04-10, 09:02. Причина: изтрит рекламен текст
      Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
      ... turn on your A/С !

Коментар

До: Моля за съвет относно Джанти и гуми за ТЛК 120

Колега аз моята 120 я карам зиме Мишелин алпин а сега сложих летни.Но и аз нямам втори комплект джанти и вече се замислям да си купя.На 90то съм със два комплекта и е много гот.

Коментар

От: До: Моля за съвет относно Джанти и гуми за ТЛК 120

Здравейте колеги.Благодаря на всички които се отзовоха на моето питане тук.За мен този форум е бил и ще бъде един добър източник на информация и споделен опит.Ще напиша какво направих за моята ТЛК120. Днес ми пристигнаха джантите DOTZ,поръчах си ги от вносителя с отстъпка.Почаках ги 3 месеца, защото нямаше регулярни доставки, а заявката я направих юли месец.На Dotza сложихме оригиналните гуми Бриджстоун.За зимата ,гумите на които се спрях са Nokian WR G2 SUV,и ще ги сложа на оригиналните джанти.Избрах тях първо, защото мой прител ги кара от миналата година на Patfinder и е доволен и второ заради много добрата цена която ми дадоха заедно с джантите.След като падне снега и ги кача,обещавам да напиша какви са ми впечатленията от тях с ТЛК-то.

Коментар

Я кажи цена за джантите.

Коментар

Първоначално публикуван от venst Преглед на мнение
              Здравейте колеги.Благодаря на всички които се отзовоха на моето питане тук.За мен този форум е бил и ще бъде един добър източник на информация и споделен опит.Ще напиша какво направих за моята ТЛК120. Днес ми пристигнаха джантите DOTZ...
              Джантата е тази, нали?

Видях те на Стамболийски, добре стоят на джипката.

Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнение
              Я кажи цена за джантите.
              Аз преди време ги взех от Мото-Експерт, цената беше под/около 300лв. на джанта.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                ... Аз преди време ги взех от Мото-Експерт, цената беше под/около 300лв. на джанта.
                Яро, можеш ли да ми кажеш нещо за тези джанти - добри ли са? Че и аз нещо съм се огледал в тях, а ведъж се парих с едни некачествени(да не кажа ментета). Щото цената е добра - например Fondmetal ги гледах за 420лв.
                http://www.nakladkibg.com
                накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

Първоначално публикуван от niki p Преглед на мнение
                  Яро, можеш ли да ми кажеш нещо за тези джанти - добри ли са? Че и аз нещо съм се огледал в тях, а ведъж се парих с едни некачествени(да не кажа ментета). Щото цената е добра - например Fondmetal ги гледах за 420лв.
                  Ами и Fondmetal (имам ги и тях на 80-тката) и Dotz са много добри. Dotz-a ги ползвах на малката джипка за гората и проблеми не съм имал никакви. Бордовете са много здрави и усилени. Нулеви са като офсет, Фондметал-а е -15 (което е доста рядко тук). И от двата модела съм изключително доволен.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                    Ами и Fondmetal (имам ги и тях на 80-тката) и Dotz са много добри. Dotz-a ги ползвах на малката джипка за гората и проблеми не съм имал никакви. Бордовете са много здрави и усилени. Нулеви са като офсет, Фондметал-а е -15 (което е доста рядко тук). И от двата модела съм изключително доволен.
                    Благодаря ти! Ще си поръчам Dotz другата седмица и пак ще пиша.

088 8613380

Коментар

Джантите дойдоха - доставиха ги в срок. Цената за този размер е повече от добра, но... без втулки. Не е болка за умиране, но поне да кажат, че втулки трябват. Централният отвор на джантата е 110мм. Има и една капачка(метална), която намалява този размер с 1,5мм, т.е. 108,5мм. Главината на Тойотата е 106мм. След като им обърнах внимание и попитах за тази разлика - отговора беше - като се стегнат гайките (6 бр.), джантата ще се центрира и няма да има проблем. Не че повярвах, но защо трябва по този начин да гледат да те разкарат. Ако кажат - нямаме втулки, но си потърси на друго място - ОК. След консултации с приятели, открих тук във форума една фирма, при която си поръчах втулки - даже им изпратих металната капачка, за да мерят по нея. Като станат готови, пак ще пиша.

088 8613380

Коментар

От: Размер за гуми за 120-ка

Като пишеш, сложи и някоя снимка да ги видим.
                        Поздрави
                        Мълчанието не доказва наличието на ум, но доказва липсата на глупост.

Коментар

Първоначално публикуван от prado Преглед на мнение
                          Като пишеш, сложи и някоя снимка да ги видим.
                          Поздрави
                          Сега, както си разглеждах телефона, открих в него снимките, които трябваше да пусна преди няколко месеца.
                          Все пак по-добре късно, отколкото... по-късно...
                          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:08122010006.jpg
Прегледи:1
Размер:142.6 КБ
ID:5258711Натиснете снимката за да я уголемите

Име:08122010007.jpg
Размер:187.9 КБ
ID:5258712Натиснете снимката за да я уголемите

Име:08122010005.jpg
Размер:168.2 КБ
ID:5258713Натиснете снимката за да я уголемите

Име:09122010008.jpg
Размер:154.4 КБ
ID:5258710

Ако някой иска мога да пусна линк към фирмата, която ги направи, стига това да не се смята за реклама.

088 8613380

Коментар

Готини са. Не трябват ли фланци?

Коментар

Първоначално публикуван от prado Преглед на мнение
                              Готини са. Не трябват ли фланци?
                              Джантите са нулеви, ако няма да се вдига, защо са ти фланци?

Коментар

От снимката не мога да преценя същите ли са като оригиналните алуминиеви. Виждал съм и стоманени за 120ка, ама те май са плюсови, защото модела е без пластмасовите раздувки. Виждат ми се по-навътре, но може и да бъркам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X