Обява

Свий
Няма добавени обяви.

FJ Cruiser

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• FJ Cruiser

Видяхте ли новата Тойота "наследник на FJ45"? www.toyota.com
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Наистина много напомня старите Тойоти, особено 2-ра и 4-та серия (най- вече отпред).Но от друга страна е доста революционна за Тойота.Поне на външен вид изглежда много добре, надявам се и вътрешно(...не салона) да е без забележки . p.s. : Май забравих да поздравя всички колеги от форума, така че сега го правя с голямо удоволствие. От доста време надзъртам във форума, и чак сега реших и аз да се легитимирам. ......................... LJ73 ,май имам същата машина като твоята(ако е тази на снимката), ще се радвам да разменим информация и опит.

Коментар

Забравяте снимките

VPetrov.photography

Коментар

3 врати, задна лебедка, особено извратени панделки няма ... Знам ли кво е ... Все отнякъде ще изскочи информация.

Коментар

Първоначално публикуван от PLASTICMAN
          LJ73 ,май имам същата машина като твоята(ако е тази на снимката), ще се радвам да разменим информация и опит.
          колко литра ти е резервоара? /може да ми отговориш в другата тема /
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Тойота-та е супер.С тая предна решетка мяза на старите!
            https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Абе защо напоследък всички взеха да приличат на Хамър.

Коментар

Щото "агресивен стил" и не знам кви още модни изгъзици. А, и "дизайнерско решение". Сигурно и в "широка цветова гама".
                Види се, американския селски вкус много допада на идиотчетата с излишни мангизи по цял свят.

Коментар

До: FJ Cruiser

Някакви впечатления някой вече да има от FJ? Гледам търкалят се няколко в София.
                  LZ1PER

Коментар

За мен това е най-апетитня от новите СЪВ-ове. Ако няма да е истЕнски жип, то това е най-интересният компромис...

Коментар

Поне доколкото можах да разгледам един за кратко , е на базата на ТЛК120, с интересен външен и вътрешен вид, не открих разлики по окачването, но си беше кратък оглед, иначе като седнах вътре се почуствах некомфортно, имах чуството че съм в танкче, заради малкия преден прозорец и доста високото арматурно табло.

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                        За мен това е най-апетитня от новите СЪВ-ове. Ако няма да е истЕнски жип, то това е най-интересният компромис...
                        +1

Коментар

Да, има вид машинката, НО Тойота май я продава официално само в САШ??? срещу 23К$ получавап 245к.с., 31.6" 265/70 17 гуми, 4 ВРАТИ (не както по-нагоре се говори 2 просто задните се отварят "обратно" и само след отваряне на предните, така че 2 и 1/2), само че в БГ (Страната на БОГАТАШИТЕ и КАПИТАЛИСТИТЕ, както казваше един Грък) цената ВТОРА ръка е 80-86К л.в. т.е. малко повече от ДВА ПЪТИ по-скъпа, при това ползвана
                          Ако дойде на 23к$ Веднага я купувам (е ако намеря толкова пари де)

Коментар

http://mobile.de/SIDbUiz5eWXH9SPcXwf...1111270256617&

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение

16К Евро е в ЩАТИТЕ!
                              +Транспорт
                              +Акциз
                              +ДДС
                              ...
                              и така се формират нашите цени
                              (да не говорим че тази е автоматик, добрата е ръчка, AllWillDrive)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X