Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Еднакви ли са тези купета?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Еднакви ли са тези купета?

Привет колеги!Имам Тойота Ранър 93г и тръгнах да си търся калник,тъй като моя преден десен има малко ръждица и по мнението на майстора по -дълговечно ще бъде ако се смени целия калник!Бях скептик,но изненадващо открих че има нови на доста поносими цени в един български сайт-около 40 лева!Направих запитване и ми отговориха,че най-близкото което е до моето запитване е за Хайлукс YN 110 89-94г!А 4Ранъра в програмата на Тойота ми излиза като Хайлукс LN130 91-95g!4 Ранъра по принцип вев всички програми излиза като Хайлукс,но вепроса ми е дали тези калници/и купетата / на тези модели YN110 и LN130 са еднакви?Предварително благодаря за помощта!
    0899 шест5313нула
    За всекиго по нещо

От: Еднакви ли са тези купета?

Предниците са еднакви,но купетата не са Хайлукса е отворен пикап.Има и Хайлукс със цял преден мост окачване на ресьори.4Рънъра е на торсион отпред и на пружини отзад.Но калниците ще станат без проблем от единия модел на другия.
    0885719173-Красимир

Коментар

Хайлукс до 95-та година не означава задължително "пикап", имат и затворени купета и всичко им е като 4runner, аз често си поръчвам всякакви части за Хайлукс от UK и досега не съм имал никакви проблеми, идентични са с моя 4runner.
      TOYOTA RAV 4 HYBRID 2016 г. бензин 2500, 155 k.c. + Hybrid 200 k.c., LPG OMVL 64 Litra

Коментар

Първоначално публикуван от TOYO Преглед на мнение
        Хайлукс до 95-та година не означава задължително "пикап", имат и затворени купета и всичко им е като 4runner, аз често си поръчвам всякакви части за Хайлукс от UK и досега не съм имал никакви проблеми, идентични са с моя 4runner.
        В Англия всички 4Рънърки се водят Хайлукс Сърф там нямат модел 4Рънър.
        0885719173-Красимир

Коментар

Така е!Хайлукс Сърф и 4Рънър е едно и също!То и моя Рънър излиза в програмата на Тойота като Хайлукс LN 130,но наличните калници са за Хайлукс YN 110!Tова е ,което търся-дали са еднакви калниците за тези модели!
          0899 шест5313нула
          За всекиго по нещо

Коментар

Не става колеги такъв калник-взех го и го върнах!Някой ако търси -да знае!
            0899 шест5313нула
            За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
              Не става колеги такъв калник-взех го и го върнах!Някой ако търси -да знае!
              От къде идва разликата???
              0885719173-Красимир

Коментар

От много места!Хайлуксовите нямат изпъкнала вежда-аз имам,засечката на фар-а и т.н!Можи би ще стане,но от Хайлукс ЛН 130,каквито калници в БГ не се предлагат!Ще си ги изкърпя по стандартния метод и така!
                0899 шест5313нула
                За всекиго по нещо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X