Здравей те в мобилето има една тойота 70 в автокъща в село Драгичево,до колкото ми обясниха това се намира някаде до Перник,обявена е на цена от 7000лв.Понеже съм доста далече случайно да е минавал някой от там да има впечатления дали си заслужава да ходя до там. Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Съвет за тойота
Свий
X
-
Re: Съвет за тойота
Първоначално публикуван от vasil lazarov Преглед на мнениеЗдравей те в мобилето има една тойота 70 в автокъща в село Драгичево,до колкото ми обясниха това се намира някаде до Перник,обявена е на цена от 7000лв.Понеже съм доста далече случайно да е минавал някой от там да има впечатления дали си заслужава да ходя до там. Благодаря предварително.
Виж и във форума - "Купувам - Продавам" има две обявени 70 ки. Едната е близо до цената, която споменаваш, но изглежда много добре.
ПоздравиТодор Томов
=============================
Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK
Коментар
-
Re: Съвет за тойота
абе има я ама на обявата е 7х,като види че имаш интерес и цената за 20мин стана на 8х, като човека се е объркал при подаването на обявата поне така каза.Понеже той закъсня и неговият работник ми обясни че цената е 7х. Сега се прибирам от там,колата не е лоша и си заслужава парите ама не обичам тези цигански работи.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар