Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Китайски блокажи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Китайски блокажи

Здравейте колеги,
    изчетох много по Интернет и по различни места, четох и за двете Тойоти, които Явор направи в Бургас, но там не намерих много информация относно китайските копия на АРБ. Ясно ми е, че е най- добре оригиналните, но те ще ми струват повече от половината джип. Гледах сравнителни тестове, между АРБ и китайските и АРБ побеждават само с 7 % здравина...ЗАБЕЛЕЖКА: тестовете са проведени от АРБ...
    http://www.youtube.com/watch?v=ewt7f-h8Wn4
    Моля нека, хора които са сложили и ползвали такива блокажи да споделят своите мнения и препоръки.
    Ако случайно темата е разисквана, а аз не съм я намерил, то моля за линк към нея.
    Предварително благодаря за всички обосновани мнения.
    Едни хора, с едни джипове, ходят на едни места, без да имат работа там, калят себе си и своите джипки, но това им доставя огромно удоволствие...
    А ако това не е най- важното...не знам кое

От: Китайски блокажи

Забравих да кажа, моята красавица е LJ70 2LT 1986... В момента имам LSD, но съм готов да го жертвам с цел по- високо спортно майсторство...
    Едни хора, с едни джипове, ходят на едни места, без да имат работа там, калят себе си и своите джипки, но това им доставя огромно удоволствие...

Коментар

По броя на отговорите съдя, че никой не е ползвал такива? Демек аз ако си взема и сложа ще съм нещо като пионер ли?

Коментар

Първоначално публикуван от sashobasket13 Преглед на мнение
        По броя на отговорите съдя, че никой не е ползвал такива? Демек аз ако си взема и сложа ще съм нещо като пионер ли?
        Ползват,но или не са видели темата или не им се пише!Аз лично имам наблюдения върху един Хайлукс на Мони от Враца,който е с два такива блокажа и да ти кажа бая зор им се дава и държат.Ако искаш намери в хард разходки /забатачвания по врачански/някои клипове с Хайлукса(двойна кабина,черен мат)и гледай как се представят китайските блокажи.
        Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
        Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
        Враца

Коментар

До genadi.tsvetkov,
          колега много благодаря, веднага ще разгледам. Лека и Кална седмица.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X