Въпроса ми е по конкретно за модел 1994г. 2.4 бензин Екстракаб, също така мнения за модела.Предварително благодаря!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кои модели на Тойота Хайлукс са с цял преден мост в 1990-1999г.
Свий
X
-
От: Кои модели на Тойота Хайлукс са с цял преден мост в 1990-1999г.
Имам хайлукс с цял преден мост но е с единична кабина и дизел и е предната като модел 1988 година е. Товаря я стабилно 2,5 тона макс съм и качвал и няма проблем върви си (за по асфалт) в гората на разходки празна я карам ама няма ядове , много корава машина . Миналата година счупих 3 листа на преден ляв ресор и 3 месеца я карах така . Ако я караш празна харчи като лека кола . С товар малко повече ама зависи и как я караш то не , че може много все пак е 2.4 д 75 коня . Много си я харесвам и не бих се разделил с нея и не бих я сменил с друга . Мечтата ми е още една същата само , че с двойна кабина . Имам я от 3 години и освен кърпене и боядисване при дядо Владо съм сменил единствено висящ лагер на кардана и то защото гумата на конзолата му се скъса , карам я всекидневно и я гресирам редовно друго досега не съм пипал .Надявам се да съм ти бил полезен , ако имаш някакви по-конкретни въпроси ще отговарям .
Коментар
-
Благодаря за отговора колега!Интересувам се от модела Екстракаб, дали е с цял мост, разход на гориво/става въпрос на бензиновия вариант 2.4/ и става ли за в гората за среден оффроуд?
Коментар
-
Мисля че има екстра каб с цял преден мост , ако търсиш ще намериш със сигурност , а и с цял мост си е за хард офроуд без проблеми , поне моята досега не се е предавала . За разхода някой колега с бензинова да каже .
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар