И при мен се получава твоята ситуация с двигателя, ако може да ми кажеш откъде взе глава и къде се намира сервиза на Тони
София, кв. Бояна, ул. Карамфил (мисля). Като пътуваш по околовръстното от Драгалевци посока Княжево, на светофара с Ал. Пушкин - вляво, първата (малка улица е) след това вдясно, в края на улицата (преди рекичката) пак вдясно и си пред неговия гараж.
При този двг.Винаги се шлайфа и блока и се проверяват отворите на новата гарнитура ЗАЩОТО съм имал случай при които отворите за водата вместо 8мм.Са 4мм.И от там става едно наиграване та знае ли се.
ТЛК FJ40,FJ55,FJ70,FJ73-4.2 1-hz+TURBO Удоволствието да караш TOYOTA.
Недей така, ще скочат сега и ще ни направят за 2 ст. и нищо не можеш да им кажеш!
Подкрепям, до оня ден щях да кажа и защо на тоя ДВГ трябва шлайф на блока, а и на други подобни ДВГ.
Последно редактирано от Аndro 160; 12-01-15, 07:33.
Аз неуспях да подпъхна листа никъде. Майстора от няколко опита и в едната част на линеала успя. И доколко тези 0.15 са фатални? Колко е граничния допуск?/ако има такъв/
Щом тоя майстор с един луфтомер не умее да работи, смени майстора и колата ще се оправи!
"Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди
Коментар