Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ремонти и други по окачване на TLC 120

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ремонти и други по окачване на TLC 120

Темата произлиза оттук:
    Закупуване на TLC 120 3.0 D4D. Впечатления?

Вчера с голяма неприязън установих ,че имам разбит долен шарнир. А най-неприятното се оказа ,че шарнира е капсулован и се сменя с целия носач, който пък е на една цена...... Предложиха ми ремонтен комплект, но незнам струва ли си да се прави ремонт и колко ще държи после въпросния шарнир. Ако някой колега е имал подобен проблем да сподели как го е решил, че да знам какво ме очаква. Поздрави.
    Последно редактирано от Yaro; 17-02-11, 08:34.

От: Закупуване на TLC 120 3.0 D4D. Впечатления?

Не съм на 100% но мисля че се сменя само шарнира, поне в каталог съм виждал комплект 2та шарнира и не бяха хич скъпи. Бяха от този тип който е само шарнира без никаква стойка или там както се казва, просто шарнира и май се навива в носача.

Коментар

В интерес на истината не съм проверявал в ТМ Ауто. От колеги тук във форума ,които се занимават с доставка на авточасти разбрах, че не се предлага само шарнир, а се сменя целия носач. Много неприятна работа е да сменяш носача само заради един шарнир, но какво да се прави, ако няма друг вариант ще се сменя. Затова и попитах , ако някой е минавал вече по тоя път да сподели. Е за сега никой нищо не казва, но има време не бързам.

Коментар

Вчера, обикаляйки по Варненските магазини за авточасти да си търся едни гарнитурки за "Малкия хулиган"/TLC LJ70/ случайно попаднах на един търговец, който имаше въпросния шарнир на разумна цена. Вярно не е оригинален а някакава Тайванска изработка. Дано да си пасне добре на мястото и да решим с него временно проблема.

Коментар

От: Ремонти и други по окачване на TLC 120

Шарнира си легна добре в леглото и с това за сега проблема си намери разрешение.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X