Здравейте колеги имам много странен проблем от няколко дни насам . Тойота хайлукс пикап произведен през далечната 1988г. ресорна на цели мостове LN65 мисля , че я водят . Когато включа предният мост (4Н) и тя започва да дърпа наляво като я върна на (2Н) и няма проблем върви направо , пускам волана държи си права посока . Дали някой знае от какво би могло да се получава това ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Странен проблем направо съм в шах
Свий
X
-
От: Странен проблем направо съм в шах
Мнда. Нещо си строшил.
Обади се и ела да видим кво. Възможностите са няколко - да не хвърлям боб.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Да не би да е с автоматични хъбове и да зацепва само единия? Щото ако не е, е наистина странно.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Ръчни са хъбовете и до онзи ден си я карах без проблем включвам ги есента и ги изключвам пролетта. Та те работят и за каре не вярвам при маневриране на включено 4Н каре не се е обаждало и не съм усещал да причуква дори при натоварена над 1.5 тона. По скоро е да е касета или да е останало някое каре без грес че скоро не съм залягал с такаламита ?
И с газ и без газ все си дърпа .
Коментар
-
Първоначално публикуван от Rado__ Преглед на мнениеРъчни са хъбовете и до онзи ден си я карах без проблем включвам ги есента и ги изключвам пролетта. Та те работят и за каре не вярвам по при маневриране на включено 4Н каре не се е обаждало и не съм усещал да причуква дори при натоварена над 1.5 тона. По скоро е да е касета или да е останало някое каре без грес че скоро не съм залягал с такаламита ?0885719173-Красимир
Коментар
-
А дали е възможно да имат луфт лагерите които държат касетата и да се получава някакво изместване и да губят съосие полуоските и да задържа ?
Утре като залегна ще се опитам да открия ще тестваме едно по едно пък каквото излезе дано е нещо леко
Коментар
-
Може и да е замръзнала греста или да няма въобще. Там ще да е заровено кучето. Ако са разбити лагерите на главината, пак може да придърпва. Щото накладките не знаят къде да стоят.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Случвало ми се е същото на два пъти. Първият път се оказа разбит тампон на ресора и моста се изместваше, макар и много малко, при огледа механика твърдеше че няма нищо разбито.
Вторият път се оказа разбит лагер.
Вдигаш колата на крик и проверяваш за луфтове, после проверяваш какво е усилието при въртене на гумите от двете страни, после при включено да се върти предно гледаш дали се завърта само едната гума и като я спреш принудително какво става с другата. Ако всичко е наред, пускаш колата на гуми, блокираш добре задните колела, с големи препатствия надвишаващи поне 40% диаметъра на гумата и някой се опитва да тръгне леко напред, и следиш как се дърши моста при това упражнение.
Ако не знаеш какво да правиш по-добре не го прави за да не се нараниш."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Rado__ Преглед на мнениеА дали е възможно .........да, Ясен още не си е докарал УАЗ-а,
а аз вече се събудих....
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнениеВдигай на подемник и включи 4х4. Обзалагам се, че върти само едното предно колело. Може и хъб да е дал фира.0885719173-Красимир
Коментар
-
Ще дърпа, защото едното колело ще оказва по голямо съпротивление. То е ясно, че ако няма блокаж или ЛСД няма да тегли."Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар