Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сложих кулер на търтея

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сложих кулер на търтея

Здравейте Колеги и Колежки!Четох четох тук и реших да сложа/монтирам/Кулер на Баба Яга да видя какво ще се получи.Турбото и помпата Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображ.002.jpg
Прегледи:1
Размер:11.7 КБ
ID:5914560не са "бутани".Кулера е от Мицубиши 2,8 и заборника също.Ефект има нищо велико но има.Монтирах и тая прословута тръба с апендисита както е оригиналноНатиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображ.005.jpg
Размер:13.1 КБ
ID:5914559 на Мицубишито за която между другото има много спорове за какво е.Та за сега ще ви пратя само снимки и после ще ви разправям за ефекта от дефектаНатиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображ.006.jpg
Размер:13.1 КБ
ID:5914558ежду другото да монтираш това нещо специално на 4 рънъра е Приключение .Който има такава кола знае колко изобилие от място има под капака.Следва.....Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображ.033.jpg
Размер:13.9 КБ
ID:5914557

От: Сложих кулер на търтея

Ивинете за гадните снимки щото са от телефона после ще пратя други.

Коментар

Не мога да се оправя с тези снимки!Констатации:Чуството че мотора се "разтовари" По добра динамика,Максимална скорост:Без промяна.Индикацията на турбото/зеления диод/светва по рано на 1800об. и оставада свети малко подълго време като при смяна на скоростите се загуби дупката.И сега на 5 не пада скороста по баирите даже леко ускорява което си е чудо за този мотор.Разхода на гориво си остана зверски, не съм сигурен но сякаш на дълъг път едва забележимо намаля/неофициални данни/не съм го засичал.Гадното е че сега ми текна помпата при студен двигател и ще трябва да се ядосвам с нея.

Коментар

Че много арно е станало-браво!
        А,за помпата идвай в Русе да ги правим заедно-може да искаме отстъпка!Или ще изчакаш да видиш с мойта как и дали ще се справят...?
        много автомати-слаби резултати!

Коментар

Абе за справянето ще се справят!Дано да е читав майстора де.Щото ако се у....е ние си оставаме от е... страна. Той/майстора/ ще те е забравил още докато излезеш от сервиза и ще чака следващата жертва,де на фалшива нафта де на преклонна възраст на автомобила.Аз и сега не мога да пътувам по здравословни причини/Нали ти се оплаках/.Между другото тук край нас има читав дизелджия аз на него поверявам ремонтите на помпите/2пъти до сега/на други автомобили и съм доволен от работата му/За пари няма смисъл да говорим/Между другото Рънърите са много шибани за ремонт щото всичко е натикано насила под капака и аз им помогнах с този кулер. Та идеята е че ще отнеме време ремонта ,щото да стигне до помпата сигурно само резервната гума няма да свали, абе.След всички разочарования съм доволен от рънъра нали е Тойота на незнайни километри,пък и го поузвам по предназначение.Успех с ремонта обади се след интервенцията.Тойотата ти е супер спретната Поздрави.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X