Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проект "Toyota 4Runner camper"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проект "Toyota 4Runner camper"

За пръв път срещнах такъв проект на базата на 4рънър.

Сайта на проекта е на немски, затова - разказ по картинки
    http://forum.buschtaxi.org/4runner-m...ht-t24665.html

[1]

[2]

[3]

Изработката на вътрешните шкафове

[4]

[5]
    Тук вече малко са се уляли

[6]

Снимките са копирани от тук :
    http://forum.buschtaxi.org/4runner-m...ht-t24665.html

От: Проект "Toyota 4Runner camper"

В първия момент като видях снимките си помислих , че си нарязал бившия рънър на Геро
    Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Първоначално публикуван от CJ_ Преглед на мнение
      В първия момент като видях снимките си помислих , че си нарязал бившия рънър на Геро
      Обмислям го

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
        Обмислям го
        Нещо за размисъл ако неможеш после да заспиш, виновен е Дима "Куадра", той ми го прати и от тогава.....
        Последно редактирано от дядо владо; 26-01-11, 09:09.
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Големите пари и професионалната поръчкова изработка не са лъжица за моята уста

Мен ме впечатлява, когато хора със скромен бюджет и собствени сили правят нещо такова.

Коментар

евала за ентусиазма, но според мен са избрали неподходяща база, пикапа би бил по-подходящ

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:L_vince05_02.jpg
Прегледи:1
Размер:99.1 КБ
ID:5246986

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Show1.jpg
Прегледи:1
Размер:64.1 КБ
ID:5246987

Коментар

Мдаааааааааа , наистина интересно направено . Евала на младежите , но мисля че с високия под на Рънъра ще е доста трудно да се борави със шкавчета и мивчици дори и да ти е вдигната палатката .
              ‎По 2 литра са само млякото и сока !
              WJ 4.7

Коментар

Евала на мерака, базата наистина е много неподходяща, трябваше да помислят за нещо по-просторно, в този вид става за лилипути.
                TOYOTA RAV 4 HYBRID 2016 г. бензин 2500, 155 k.c. + Hybrid 200 k.c., LPG OMVL 64 Litra

Коментар

Тавана едва ли ще отрежа, но ще видите като се стопли с какво спално помещение ще оборудвам моя "4Рънър"!
                  Поздрави.

Коментар

Пълна загуба на средства и време.Окепазяване на поне 3-4 функции на возилото,ограничаване на възможностите и функциите на возилото,освен ако не го подготвят за подвижна работилница с тия долапи дето са ги наплъскали вътре.Въобще не са учили нито промишлена естетика и съпромат.Иначе щяха да си решат проблема с една караванка до 3,5 метра-мацето и двамата пича на голямата легло ,а на малкото рогача.Като себестойност и загуба на време също по-евтино.
                    МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Само , че като почнеш да влачиш караваната по офф-роуд се разковава за 1 сезон буквално ! А е и проблем да я влачиш в гората и по блата !
                      Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Първоначално публикуван от CJ_ Преглед на мнение
                        Само , че като почнеш да влачиш караваната по офф-роуд се разковава за 1 сезон буквално ! А е и проблем да я влачиш в гората и по блата !
                        С мойта каравана преди да я продам ходих 4-5 години да откривам лова и то по пресечен терен.Не са толкова крехки,освен ако си забравил да я откачиш и си се шмугнал по тресето.Е, вярно беше правена от мен и баща ми с руска дуралуминиева ламарина,но имам впечатления и от купешките-добри са.По отношение на блатата аз и със соло кола няма да влеза там,пък камо ли с каравана-то и пътя трябва да се избира ,да не караме хоувъркрафти.
                        МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Че той рънъра си е спалня!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X