Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помагайте-търся аванс процесор за 4рънър 3, 2.7 мотор 3RZ-FE

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Помагайте-търся аванс процесор за 4рънър 3, 2.7 мотор 3RZ-FE

Първоначално публикуван от kavarov Преглед на мнение
    Здравейте колеги,

Да попитам само този двигател може ли да работи с обикновена газова или иска газов инжекцион. Предстои ми покупка на 3 генерация с такъв мотор и искам да знам как е на газ, понеже тази си е дошла на газ от Англия. Утре ще ходя да я оглеждам колата и още не знам каква й е газовата уредба, та да питак нещо специално да гледам - някакви съвети.

Мерси предварително,
    Радо
    Колега този мотор на газ работи много добре. Мойта Тойота беше с газова инж. и си вървеше супер. Немога да разбера обаче как така си е дошла от Англия така на газ , а питаш може ли да се сложи обик. газова. Англичаните си слагат инжекций .
    Ако ще гледаш тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...408&f1=details
    Оня ден ходихме с един приятел да я гледаме - супер е човече - Ако не ти пречи десният волан - направо я грабвай.
    [URL]http://www.youtube.com/watch?v=l-6KeGaZuE4&feature=related[/URL]

Не прави това на другите , което другите неискаш да правят на теб.
    Конфуций

Коментар

Здрасти колега,

Точно нея гледах и наистина и на мен ми хареса. Само, че не успях да разбера газовата дали е обикновенна или инжекцион, ама на мен по-скоро ми заприлича на обикновенна.

Утре ще ходя пак да я погледна и ако отново ми хареса май ще я вземам.
      тел: 0885 301 724 - Радо | Toyota Hilux Surf 2,7i; 3RZ-FE

Коментар

Първоначално публикуван от shaka zulu Преглед на мнение
        Колега този мотор на газ работи много добре. Мойта Тойота беше с газова инж. и си вървеше супер. Немога да разбера обаче как така си е дошла от Англия така на газ , а питаш може ли да се сложи обик. газова. Англичаните си слагат инжекций .
        Ако ще гледаш тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...408&f1=details
        Оня ден ходихме с един приятел да я гледаме - супер е човече - Ако не ти пречи десният волан - направо я грабвай.
        Колега, понеже казваш, че си ходил да я гледаш оня ден, да те питам - ти разбра ли каква е газовата й уредба - обикновена или газов инжекцион. На мен ми прилича на обикновена.

И освен това ми е интересно какво имаш предвид с: Немогад а разбера обаче как така си е дошла то англия така на газ.

Мерси,
        Радо

Коментар

Първоначално публикуван от shaka zulu Преглед на мнение
          Здравейте , отново.
          Да ви се похваля ,от днес съм с аванс-процесор . Благодарение на съдействието на колегата skitnik , който ме свърза с правилният човек. Skitnik , благодаря ти човече ,че ме свърза с Румен.
          А за магьосника на аванс-процесорите - Румен Роев , чест и почитания за знанията и ПРОФЕСИОНАЛИЗМА .
          Тойотката ми върви както на бензин , мноооогоо якоо , и икономично. Хи хи хи хи

Благодаря ви момчета .
          Здрасти колега,

И аз ще ходя утре при Румен. Исках само да те питам при теб какъв е аванс процесора - едноканален или многоканален. Или по-лесно - колко пари ти излезе, щото единия е 50лв, а другия 150. Интересно ми е за да знам колко пари да си приготвя.

Мерси,
          Радо

Коментар

Цената е около 150-200 лв. ,но си заслужава всеки лев . Удоволствието от шофирането , без да се замисляш от това дали си на бензин - газ или метан , е просто несравнимо. А и разхода , при мен е почти смешен , на дълго 9-10 лв. на 100км., градски режим - при постоянно мачкане - 14лв.на 100км.
            [URL]http://www.youtube.com/watch?v=l-6KeGaZuE4&feature=related[/URL]

Не прави това на другите , което другите неискаш да правят на теб.
            Конфуций

Коментар

Здравейте,

наскоро купих Фиат Добло Карго на бензин 1.4 8V, 77 PS. Монтирана е метанова уредба - пълен инжекцион, добавена е и система за смазване на клапаните. Понеже съм пълен лаик и не разбирам се ровя постоянно във форумите, за това как да се оптимизира работата на двигателя. Разбрах за този аванс процесор и отидох в сервиза, където ми монтираха метановата уредба. От там ми казаха, че нямам нужда от такъв аванс. Къде мога да получа достоверна информация, може ли да се сложи на този Фиат Добло аванс процесор или не? и Ако да ще съсдава ли проблеми?

В момента Доблото прави по 6 кг. разход на 100 км. На мен ми се струва много за този двигател 1.4 8V

АКо е удобно пишете данни за инженер Румен.

Приятна вечер

Коментар

Румен Роев 00359887405626
                I get High by going Down

Коментар

Мога само и единствено да хваля Румен Роев.

Сложи ми и на мен аванс процесор и наистина разликата е огромна. Въпреки, че аз съм на газ (обикновенна газова уредба, не инжекцион) и там принципно малко по-малко е подобрението, отколкото при метан-а, мога да кажа, че Румен свърши чудеса просто. Скоро го сложих аванс процесора и не мога да дам 100% акуратни данни, но от първия тест на извънградско го докарах на 12/100 разход, при 17-18/100 преди това. Което за мен е уникално подобрение. А за това колко повече върви и как дърпа сега (не мога да намеря разлика с бензина), просто няма нужда да споменавам.

Чест и почитания за Румен Роев и продукта му.

Който не е сигурен, дали му трябва такова нещо мога да посъветвам, че само след като го сложи ще разбере всъщност колко много му трябвало и колко по-добре се чуства колата, а и задволанното устройство след това - несравнимо удоволствие да можеш да имаш всичката мощност на колата дори и на газ, без това да струва скъпо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X