Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Това добре ли е направено ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Това добре ли е направено ?

Здравйте , към по опитните колеги според вас този лифт добре ли е нагласен
    .от много време искам да си купя пикап и в момента ми предлагат този снимките са малко но това мога да покажа само .

Весели празници
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от emo2939; 31-12-10, 10:58.

От: Това добре ли е направено ?

с тези трупчета между моста и ресора не мисля че е направено както трябва

Коментар

Много по-важно в случая е отпред как е направено. За отзад ако е търсен ефтин лифт, е това начина. По-добре би било да е с подходящото окачване.
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

някой може ли да каже каква е марката на окачването

Коментар

Така като гледам ресорите са си оригиналните "Toyota dead", амовете са "no name", а подложките са "home made". По нашенски окачването е "Сбирщайн"
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

струва ли си да се занимавам с колата с повреден мотор е и цената е 4500 евро гумите са 38х15.5R15
            Последно редактирано от emo2939; 31-12-10, 14:48.

Коментар

моето окачвае е подобно, но планките м/у моста и ресора са 5см. в комбинация с шпринговани ресори !
              [SIZE=3][/SIZE]

Коментар

Принципно, стандартни тези дифове не издържат на повече от 32ки. Вероятно няма да е само мотора, зависи и каква е повредата, гледам, че има и корозия по автомобила, незнам и коя година е, кой двигател, коя кутия, каква дирекция, сам ли ще си го правиш или в сервиз, имаш ли донор, европейска спецификация ли е, къде се намира....все въпроси от които зависи дали си струва. Аз не бих го взел на тази цена при положение, че в момента около 10кЕ има доволно много 2008г. в България с история и гарантиран произход.
                Не случайно попитах как е повдигната отпред. Няма вариант да стане без генерални промени по колата, рязане, заваряне по рамата и предният мост и т.н., за които е невероятно важно колко добре са направени, иначе си купуваш скрап. Друг е въпросът ако е правена тук http://arctictrucks.com/pages/4699 . Тогава цената е смешна и бих я взел и без мотор за тези пари.
                Другото е, че тази кола не става за издевателства. Крехка е за хард. Имал съм две такива и ги продадах, беше ми жал да ги съсипя, едната я кара участник във форума. Определено 38' не са за нея.

Няма кой да ти каже, а това което за един е боклук е съкровище за друг и обратно.
                Последно редактирано от Джамбазов; 31-12-10, 15:02.

Коментар

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...e&pageNumber=1

има някакво изменение на предавателните числа до колкото аз разбирам немски
                  Последно редактирано от emo2939; 31-12-10, 15:03.

Коментар

Трябваше така да започнеш темата. За мен не си струва сумата.

38ци на 2.4 мотор и с нормални дифове е като инвалид в количка да се състезава на световното по скално катерене.
                    Последно редактирано от Джамбазов; 31-12-10, 15:24. Причина: Допълнение...

Коментар

мерси за съвета но така или иначе на 04/01/2011 ще съм в Германия и имам уговорка с собственика да се срещнем други съвети за оглед на машината каде и какво

Коментар

изобщто не се разкарвай до германия зе тойа умриал джип

Коментар

Другото колега е,че това нещо е невъзможно да бъде задвижвано от 80 коня мотор!Ако ще го вземаш се замисли за 125 коня/3 л тубодизел мотор на Тойота/1KZ-T/,или по-голям,който да деяни!!Успех!
                          0899 шест5313нула
                          За всекиго по нещо

Коментар

Колата е с много ръжди ( и такава ще е всяка 15 годишна кола от Австрия и Германия). Иначе имам същата ( с подобни ръжди , от Австрия)малко по ниска и черна и смея да твърдя , че е доволно здрава кола . Ако я искаш за офроуд имай пред вид , че е доста дълга,Също така цената й хич не е приемлива като се имат пред вид проблемите й ( и наистина с толкова големи гуми без намеса в диференциалите шанса те да са ок е под 10 % . Като цяло моят съвет е да отидеш още 1200 км нагоре до Холандия, където пикапа е средностатистическа семейна кола и избора е много голям .

Коментар

мерси за съветите от всички наистина сайта е полезен

честита нова 2011 на всички

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X