Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Теч на антифриз от 4Рънър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Теч на антифриз от 4Рънър

Здравейте колеги,
    отдавна не съм влизал във форума , но тия дни ми се появи следния проблем.Връщам се от балкан,спирам колата на площадката и виждам ,че нещо капе.Помислих си че някоя връзка се е разхлабила или някой маркуч е напукан защото капките бяха 15 20 и спря.Отивам на майстор да я види и да го смени ,обаче той казва че не било маркуч било по лошо- гарнитура на главата.И тъй като случката се случва тия дни точно преди празниците поръчах си от Англия целия комплект гарнитура за главата ,изускатели ,спускатели и сума ти други глупости за да е ремонта качествен.Обаче кво става-тоя теч ту се появява ту изчезва и от доста време не беше капало.Вчера направи малко по голяма локвичка днес карам колата на майстор да види откъде и кво става хич не капва нито капка.Да поясня маркучите не са твърди значи не надува системата.Имате ли идея от къде може да е проблема опитвам отдолу да видя двигателя заема почти цялия преден обсег нищо не мога да видя.Капката се стича до предната лява гума над нея.В смисъл питането ми е дали е от гарнитурата на главата или не .Благодаря ви предварително дано да съм се изразил ясно.Колата е 4 рърън 91 г 3000 кубика бензин
    Сетих се да добавя и още едно проблемче.Тия дни като заваля снега на заледените участъци пускам 4х 4 от лоста в купето.Веднага след пускане светва и зелената лампичка че е включено задвижването.Ако обаче искам да изключа в движение не става.Премествам лоста и сякаш леко засяда.Ако спра и дам 2 метра назад става.Има ли нещо което трябва да се смазва и раздвижва това ми е въпроса?
    Последно редактирано от andon1980; 22-12-10, 18:05.
    Toyota 4runner
    3000cc V6

От: Теч на антифриз от 4Рънър

Айде бе хора никой ли нищо не знае или ви е хванало коледното настроение?
    Toyota 4runner
    3000cc V6

Коментар

колега за каква гарнитура си мислиш нали ще умеша водата с маслото,това е водната помпа имах същия проблем

Коментар

Сигурен ли си, че е антифриз? Как е нивото? Да не би да виждаш конденз от климатика (ако има такъв)?
        Jeep Cherokee Liberty 2.8 CRD

Коментар

Над предна лява гума е разширителния съд на охлаждащата течност!Когато забележиш отново капките отвори капака над ДВГ-то и погледни разширителя дали не е пълен до гърловината и от там през преливника течноста да отива на земята!Ако е така сменяй капачката на радиатора с нова!
          п.п.Проблема не е в главата!Конденза от климатика /ако има такъв/ е зад предна дясна гума!
          Поздрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X