Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем тампони амортисьори

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем тампони амортисьори

Жипа не е мой...Койота е 70/2 т.е. оня с квадратните фарове около 92-3 май....2.4ТД.

Приятеля ми твърди, че му се разпадат тампоните на амовете и по-точно най-долните. Твърди че амовете се фаштат към моста с шпилки със сандвич от тва тампона. Как му се разпада най-долния само...незнам.

Дайте неква идея от къде да си купи читави или поне къв е тоя странен случай

Поздрави от съседния Мерцедес форум!

От: Проблем тампони амортисьори

Първоначално публикуван от Andrei Преглед на мнение
    Жипа не е мой...Койота е 70/2 т.е. оня с квадратните фарове около 92-3 май....2.4ТД.

Приятеля ми твърди, че му се разпадат тампоните на амовете и по-точно най-долните. Твърди че амовете се фаштат към моста с шпилки със сандвич от тва тампона. Как му се разпада най-долния само...незнам.

Дайте неква идея от къде да си купи читави или поне къв е тоя странен случай

Поздрави от съседния Мерцедес форум!
    Кажи на приятеля си да изреже тампони от транспортна лента и ще забрави проблема ... гарантирано!
    Успех.

Коментар

По скоро да си провери отворите в които влизат шпилките ,колко големи са станали.
      БЕНЗИН В КРЪВТА,МАСЛО ПОД НОКТИТЕ И КАЛ НАВСЯКЪДЕ!!!
      TLC 70 1KZ-T В ПРОДАЖБА!!!
      Съби Радев А(-) 0895745706

Коментар

Има едно магазинче на Г.М. Димитров бл. 60 за японски авточасти, тия пичове разполагат с богат набор от всякакви тампони. Аз от там се снабдявах редовно за моята ТЛК - 95.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X