Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-добрата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Re: Най-добрата

BENZBOSS , защо не си вземеш кола от тук имаш доста приятели които могат да я регистрират на твое име или на тяхно и в USA да си я караш с BG номерата , разхода ще ти е + контейнер
    Лудак

Коментар

Re: Най-добрата

Аз защо си мисля, че в щатите няма да му дадат да я кара колата с чуждите номера? Може и да греша...

Обаче даже и да става, ако му потрябва някаква специфична част за дизелова 80-ка, какво ще прави? Те не е като да не се чупят.

И нафтата като му харчи 10, а бензинът 16, дали ще му излезе сметката изобщо?

В Щатите има бол части за бензинови 80-ки и изобщо не са скъпи.

Ето ти още малко материал, ако не си го намерил вече:

http://www.sleeoffroad.com/
      http://lcool.org/forum/

Или ето това:

http://www.sor.com/sor/cat035d.tam?xax=14571
      Последно редактирано от msi200; 11-10-10, 18:57.
      "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

От: Най-добрата

Наистина..4.5 бензинова 80-ка е чудесен вариант при поносимацена на бензина!Има положителните черти на дизеловата/е без мощта на ниски обороти/ без недостатъците/особено по вашите ширини/!!!!
        0899 шест5313нула
        За всекиго по нещо

Коментар

В страната на осмаците да искаш дизелов смрадливец!!!
          Началника на мерцедесите е извратен!
          От презадоволеност.
          Но пък като ударят на Стефан приятелите с ядреното джепане Боса пак ще е на линия.
          Задачката си я бива.Почвам и аз да умувам.
          Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

ДО СЕГА НЕРАЗБРАХТЕ ЛИ КАКВА КОЛА ТЪРСИ ЧОВЕКА !!!!!!!!!!!!! (съжалявам за големите букви издразних се , чета темата от начало защото ми е интересна и все някой неразбрал каква кола се търси точно)
            И аз ако търся ТАНК точно това ще търся , макар че бих се замислил и за някой Патрулест танк
            Лудак

Коментар

Щом Тойотите се крадат за Мексико, то как е положението с Lexus LX 450/ LX 470? То си е Ленд Круизер 80/100 (бензин обаче) в по-луксозно изпълнение.
              Toyota Land Cruiser BJ70 1985
              Lexus LS430

Коментар

Почвам пак да го мисля,явно е,че дизел автомат с 3 реда седалки на под 30 бинки няма в Щатите колкото и да ви е чудно.Без значение кьде е,коя година е и на какви мили.НЯМА и тва си е.Пак опираме до опазването на това нещо,пак до частите,до нормалния разход / 30 на 100 не е нормално /и до нормалните пари.Както и до това кой и как ще го подьржа.

За внос забравете пак ви казвам - трябва да покрива тукашните норми,нещо като нашето Технотест.Капачката на резервоара да не подьржа нужното налягане / щото тук сме на налягане,а не на вакум / и се почва тьрсене на капачка.Някой да знае какьв катализатор има 80 серията дизел и дали това има стандарт за минаване на изгорели газове тук?Просто ЗАБРАВЕТЕ за дизел,аз забравих от 2 дни вече,явно няма и няма.

Почвам да го мисля бензиновия вариянт като няма дизелов.И ако ще е някоя рядка птица за 20 то по-добре Г500 за 25 - там поне мотор му сменям за 2000 $ и части по него колкото искаш,а и уж му разбирам.ТУШ ви казвам,някой ако ми го беше подсказал това нямаше да му повярвам и нямаше да я пускам тая тема да ми се смее целия форум.

А тоолкова ли е сложно - дизел автомат с 3 реда седалки и да тегли с повече от една гума,да струва колкото 3-4 С класи най-много и без значение колко е дьрто.И няма на цял континент.Нещо което харчи 9-10 мили на галон на магистрала не ми вьрши голяма работа,аз 2 коли ще влача / както до сега / и пак ще ми излиза по-евтино.

Мисля го,сега задачката стана още по-лесна - бензин с 3 реда седалки и автомат до 20 бона има на всяка крачка.Лексус се краде,всичко което е Японско и Американско се краде.

Направо я оставям тая тема да втасва,избора сега е огромен.Всяка една дьрта яка Тойота ще свьрши работа.Тьпа работа.................
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                  Няма дизел, ще търся бензин...
                  Нема се плашиш за разхода, ще и сложим газчица да вози евтино
                  (ще прощаваш, ама тая тема си проси бъзика)

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                    Нема се плашиш за разхода, ще и сложим газчица да вози евтино
                    (ще прощаваш, ама тая тема си проси бъзика)

Няма да и сложа гьзчица,не бой се.Темата нищо и нямаше до момента в който не се разбра,че дьльг дизел на континента няма.Има инфото за бензините обаче за което много благодаря на включилите се.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

• От: Най-добрата

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                      Няма да и сложа гьзчица,не бой се.Темата нищо и нямаше до момента в който не се разбра,че дьльг дизел на континента няма.Има инфото за бензините обаче за което много благодаря на включилите се.
                      В този ред на мисли, надявам се не възразяваш, но по-късно днес ще я разделя на две. Първата част наистина касаеше Тойота, втората избор на 4х4 по определени критерии в Саn Диего, sunny California.

Коментар

Никакви претенции нямам,в шах сьм,че искам или не трябва да се кара 5-6 литра осмак бензин.

И не ме разбирайте грешно - аз сьм емигрант и да отида в Тойота за каква да е част няма да се получи.Да ми смькнат 120 долара на час 4 часа минимум за смяна на накладки няма да стане.Е за това питам кое,защо и как,нямам много място за грешки.
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Никой не ми обърна внимание и аз пак.....http://cgi.ebay.com/ebaymotors/96-DI...item45f5dfbc1c на туй животно кво му има?? 3-реда седалки, автомат, 6,5тд, цена?
                          --------------------------------------------------
                          [FONT=Courier New]понякога седя и си мисля, а понякога само си седя......

Toyota Yaris 1.0 VVTI :)
                          [/FONT]

Коментар

Това си е тамошната нива/уазка.

Коментар

Много пари това................хахахах.Не го искам Шеви,но пьк е дизел за 2-3000 долара.С още 5 става кукла,айде 6 да са.Шеви......УЖАС.

Мисля го пичове,това дава по около 20 на магистрала което е двойно по-малко от бензинката.Ако има и на половина проблемите им и се получава сметката.Ако пьк беше и Тойота сьвсем кеф.

Ще го мисля,нощо не знам за тия джугани.Помпи горивни му клекнали,нам си кое му скапано.Ще мисля.
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Асене,
                                Мисля, че един от най-правилните съвети (който вече си получил) е - взе най-евтината изправна 80-тка с 3FE мотор (бензин, 4.0) и й насади шеви дизел. Има готови китове, колата го носи този дизел без проблем, бързо, лесно и според мен най-удачно при тази ситуация.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X