Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТЛК70 - шум от лагер на съединителя

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ТЛК70 - шум от лагер на съединителя

Темата произлиза оттук:
    Купих си най-после джипката

благодаря на всички ................. едно питане като натисна съединитела двигатела става по тих като го пусна става по шумен това нормално ли е ----още една две снимки
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от Yaro; 06-10-10, 09:09.

До: Купих си най после джипкатаааааааааа

Първоначално публикуван от jazz29 Преглед на мнение
    благодаря на всички ................. едно питане като натисна съединитела двигатела става по тих като го пусна става по яумен това нормално ли е ----още една две снимки
    Шуми ти лагера на съединителя, или нещо около него. Просто има луфтове. Ако всичко друго е нормално, и ако на заграло спира да го прави, или на по-високи обороти спира да го прави, особен проблем от това обикновено няма. Алтернативата е да смениш съединител, барабар с тоя лагер, и де що има пружинки и лакеруваши втулки покрай него.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

До: Купих си най после джипкатаааааааааа

Честито и от мен,без авариино и безпроблемно придвижване по местата през които не би преминал и пеша.Относно шума който НЕ чуваш като натиснеш съединителя не се притеснявай,това е луфт който се набира в зъбните колела на скоросната кутия и който няма да оправиш,повярваи ми опитвал съм,сменял съм всички лагери в кутията съединителя и познай (нищо).След обстоен преглед се установи непоправим луфт в зъбните колела,който няма как да се оправи овен с нов пакет.Просто някой никога нее сменял масло в ск.кутия.Има лек с Мотул гиърбокс но ефекта нее феноменален.Карай и не се притеснявяй повярваи ми,карам Тойота от 1996 и досега не мее оставяла никога никъде.
      ТЛК FJ40,FJ55,FJ70,FJ73-4.2 1-hz+TURBO Удоволствието да караш TOYOTA.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X