Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Относно работата на автоматика на TLC 76

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Относно работата на автоматика на TLC 76

Купих въпросния а-л и обърнах дирекцията. Проблема е, че независимо дали съм включил O/D не включва четвърта. На останалите скорости превключва на 2800 оборота и то малко с тласък. Не знам до колко е нормално това. Колата е 93г., 1-KZ мотор. Моля за съвет или насока към човек, който да помогне.
    Последно редактирано от Yaro; 07-10-10, 22:30.

От: Относно работата на автоматика на TLC 78

Закачил ли си всички букси по кутията....може при ремонта да е прекъснат някой кабел
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Ужким всичко е вързано. Ще ми се да събера повече мнения преди да я подхвана. Ще проверя всяко разумно предложение.

Коментар

Не е нормално да включва с удар, а на какви обороти ще сменя скоростите зависи колко „гас“ си дал (колко е натварен мотора). А тва че не включва на 4-та може да е от много неща, трябва малко повече убеснения (има ли връзка с обръщането на дирекцията, след това ли се е получило, въоще как е станало, има ли масло-достатачно и т.н.???)
        Сега ми идва на ум - има датчик на раздатката които дава информация на кутията, когато е на бавни, да превключва само до трета. Провери там да не е нещо.
        TLC 73 4.2-TD
        Автоматик
        Тел.0887859269

Коментар

Днес бях в сервиза където обръщаха дирекцията-цели шест часа експерименти и опити. Нищо. Няма прекъсната жица, топлинните датчици работят, маслото е добре...
          Вчера правихме проба с един приятел със същия а-л, с дясна д-я. Има същото поведение като моя, когато О/D е включен. Стигнахме до извода, че моя е зацепил на O/D. И не можахме да го изключим. Момчетата в сервиза опитаха и диагностика-но уви. Имат супер техника и софтуер за всякакви а-ли, камиони, ресове и какво ли не, ама по-нови. Късмет! Смятам другата седмица да отида в "Джемини" или в официалното представителство / в София /. Ако някой има преки впечатления от тях да сподели. Или ми препоръчайте други.
          Мерси.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X