Здравейте колеги, от скоро съм собственик на TLC LJ70 91г. с квадратния фар и лека полека започвам да я стягам и тунинговам. Днес при разглобяване на сверите на предния мост за подмяна на кичетата и проверка за други повреди открихме, че шенкелните лагери са за смяна. Та въпроса ми е следният-има ли алтернатива на оригиналните такива или ще трябва да се изръся по около 130лв за брой. Искам да уточня, че това ми е първия джип и сега тепърва придобивам опит и информация от каде и как да си набавям части, и др. Пробвах с търсачката но не успях да намеря информация поне за сега. Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Шенкелни лагери LJ70
Свий
X
-
От: Шенкелни лагери LJ70
Първоначално публикуван от Gixercho Преглед на мнениеЗдравейте колеги, от скоро съм собственик на TLC LJ70 91г. с квадратния фар и лека полека започвам да я стягам и тунинговам. Днес при разглобяване на сверите на предния мост за подмяна на кичетата и проверка за други повреди открихме, че шенкелните лагери са за смяна. Та въпроса ми е следният-има ли алтернатива на оригиналните такива или ще трябва да се изръся по около 130лв за брой. Искам да уточня, че това ми е първия джип и сега тепърва придобивам опит и информация от каде и как да си набавям части, и др. Пробвах с търсачката но не успях да намеря информация поне за сега. Благодаря предварително.
-
Първоначално публикуван от Patrol fen Преглед на мнениеТези лагери в магазина за лагери е на цена 33-35лв. по принцип ги има навсякъде където предлагат лагери
Коментар
-
Първоначално публикуван от Gixercho Преглед на мнениеУтре ще проверя дали ще ми трябва още нещо и ще пиша, или някакъв телефон да ми дадеш направо да ти звънна.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Gixercho Преглед на мнениеУтре ще проверя дали ще ми трябва още нещо и ще пиша, или някакъв телефон да ми дадеш направо да ти звънна.
Коментар
-
Съвсем наскоро и аз минах по този път - правих ремонт на омаслена дясната сфера. Първоначално мислех ,че ще мина само със смяна на семеринга на полуоската и кичетата на сферата, но когато го разглобиха се оказа , че и двата шенкелни лагера са заминали. Оригиналния лагер беше TOYO TR0305C, но в магазинната мрежа се продава TR0305A. Разликата е в наклона на конуса /последния е с по-голям наклон, което е по-добре от една страна/, но иначе височината е еднаква и става безпроблемно. Цената му е 30 лв./бройката с ДДС. Останалите неща като семеринг и ремонтен комплект на сфера ми ги достави колегата Patrol fen - оригинални и на много добри цени. За сега ремонта е успешен пък ще видим за напред.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар