Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шенкелни лагери LJ70

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Шенкелни лагери LJ70

Здравейте колеги, от скоро съм собственик на TLC LJ70 91г. с квадратния фар и лека полека започвам да я стягам и тунинговам. Днес при разглобяване на сверите на предния мост за подмяна на кичетата и проверка за други повреди открихме, че шенкелните лагери са за смяна. Та въпроса ми е следният-има ли алтернатива на оригиналните такива или ще трябва да се изръся по около 130лв за брой. Искам да уточня, че това ми е първия джип и сега тепърва придобивам опит и информация от каде и как да си набавям части, и др. Пробвах с търсачката но не успях да намеря информация поне за сега. Благодаря предварително.

От: Шенкелни лагери LJ70

Първоначално публикуван от Gixercho Преглед на мнение
    Здравейте колеги, от скоро съм собственик на TLC LJ70 91г. с квадратния фар и лека полека започвам да я стягам и тунинговам. Днес при разглобяване на сверите на предния мост за подмяна на кичетата и проверка за други повреди открихме, че шенкелните лагери са за смяна. Та въпроса ми е следният-има ли алтернатива на оригиналните такива или ще трябва да се изръся по около 130лв за брой. Искам да уточня, че това ми е първия джип и сега тепърва придобивам опит и информация от каде и как да си набавям части, и др. Пробвах с търсачката но не успях да намеря информация поне за сега. Благодаря предварително.
    Цената е силно завишена, кажи колко лагера ти трябват? Помисли дали и други части ти трябват ще ти помогна.

Коментар

Тези лагери в магазина за лагери е на цена 33-35лв. по принцип ги има навсякъде където предлагат лагери

Коментар

Утре ще проверя дали ще ми трябва още нещо и ще пиша, или някакъв телефон да ми дадеш направо да ти звънна.

Коментар

Първоначално публикуван от Patrol fen Преглед на мнение
          Тези лагери в магазина за лагери е на цена 33-35лв. по принцип ги има навсякъде където предлагат лагери
          Не са напълно еднакви!!! Наклона на конуса е различен и от там височината на лагера.

Коментар

Утре ще проверя дали ще ми трябва още нещо и ще пиша, или някакъв телефон да ми дадеш направо да ти звънна.
            TR0305C9 това трябва да е номера на лагера по koyo.

Коментар

Заповядай 0899852338 ЯВор

Коментар

Съвсем наскоро и аз минах по този път - правих ремонт на омаслена дясната сфера. Първоначално мислех ,че ще мина само със смяна на семеринга на полуоската и кичетата на сферата, но когато го разглобиха се оказа , че и двата шенкелни лагера са заминали. Оригиналния лагер беше TOYO TR0305C, но в магазинната мрежа се продава TR0305A. Разликата е в наклона на конуса /последния е с по-голям наклон, което е по-добре от една страна/, но иначе височината е еднаква и става безпроблемно. Цената му е 30 лв./бройката с ДДС. Останалите неща като семеринг и ремонтен комплект на сфера ми ги достави колегата Patrol fen - оригинални и на много добри цени. За сега ремонта е успешен пък ще видим за напред.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X