Обява

Свий
Няма добавени обяви.

RAV4 накладки - откъде?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• RAV4 накладки - откъде?

Колеги, моля за актуална информация откъде в София да си купя предни и задни накладки, както и маслен и въздушен филтър за бензин 2 литра, 2001 г., автомат? Четох в една тема че препоръчват някакъв магазин на Г.М.Димитров - къде по-точно? Благодарско!
    Honda XL600LM, 1987
    Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
    Opel Frontera B Sport, Y22DTH, 2003

От: RAV4 накладки - откъде?

Първоначално публикуван от Edo Преглед на мнение
    Колеги, моля за актуална информация откъде в София да си купя предни и задни накладки, както и маслен и въздушен филтър за бензин 2 литра, 2001 г., автомат? Четох в една тема че препоръчват някакъв магазин на Г.М.Димитров - къде по-точно? Благодарско!
    От този Колега:
    Накладки, Съединители и Спирачни дискове
    Продава изпитани консумативи.

Коментар

Благодаря Колеги, за накладките разбрах, а дали има добър магазин за други части за Тойоти освен вносителя?
      Honda XL600LM, 1987

Коментар

Първоначално публикуван от Edo Преглед на мнение
        Благодаря Колеги, за накладките разбрах, а дали има добър магазин за други части за Тойоти освен вносителя?
        Има...прочети най-първата(най-горна)тема,започната от Yaro в подфорум Тойота и чети,чети...после звъни нагоре-надолу,питай,обикаляй...
        много автомати-слаби резултати!

Коментар

Колега, предполагам си проверил в Тойота цената. Спирачните ти апарати са Акебоно, вземи си и такива накладки, не са по-скъпи от другите. Преди 2 години смених предни накладки. Без да проверя за цената в Тойота, направо отидох и взех някакви испански. Още съжалявам. В последствие се оказа, че оригиналните Акебоно взети от Тойота са по евтини от ментетата испански. :-)

Коментар

Първоначално публикуван от trambabov Преглед на мнение
            Колега, предполагам си проверил в Тойота цената. Спирачните ти апарати са Акебоно, вземи си и такива накладки, не са по-скъпи от другите. Преди 2 години смених предни накладки. Без да проверя за цената в Тойота, направо отидох и взех някакви испански. Още съжалявам. В последствие се оказа, че оригиналните Акебоно взети от Тойота са по евтини от ментетата испански. :-)
            Ми кажи цените на едните и на другите,че да стане по-ясно за какво иде реч!

Коментар

Първоначално публикуван от trambabov Преглед на мнение
              Ако трябва да бъдем "перфекционисти", правилото е диск - накладка комплект, а не спирачен апарат - накладка. Тогава се получават най-добри резултати.

Коментар

Вчера не дочаках отговор от niki p за цените при него и тъй-като и без това трябваше да ходя до ТМ Ауто за филтрите си купих всичко от там - предни 190 лв, задни 90 лв. За марка нямам идея, не съм ги разглеждал особено при монтирането. Сега като му гледам поста излиза че спестяването на нерви за прекосяването на София /в Гео Милев съм/ ми е излезло над 100 лв, но здраве да е!
                Honda XL600LM, 1987

Коментар

Колега, как да помня 2 години някакви си цифрички, имам други приоритети, а и посочи ми търговец, който 2 години не си актуализира цените.
                  Но мога да дам връзка на ТМ ауто (че да стане ясно за какво иде реч), те ще ти дадат то4ната и актуална информация:
                  http://www.toyota.bg/index.aspx?form...ers/index.aspx

Коментар

Колега-връзка с ТМ-Ауто и сам мога да направя,но ги избягвам,като дявол тамян!Или като ТЛК-70 магистрала!
                    Благодаря за отговора все пак-ще го имам предвид за приоритетите си за в бъдеще!А,ти твоите продължавай да ги поддържаш,както намериш за добре!
                    Но,като се сравнява,каквото и да е, е добре да се каже по-подробно-цена,марка,магазин и т.н.,щото иначе са си общи приказки-само мое мнение!
                    А,и не мисля,че за 2 години цените са мръднали!
                    Както и да е-здраве и успехи ти пожелавам!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X