Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Монтирах ксенон, сега не ми свети индикаторът на таблото

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Монтирах ксенон, сега не ми свети индикаторът на таблото

При монтажа на би ксенон лупи на Ленд Крузер 90 на дълги не ми свети индикатора на таблото, някой има ли обяснение за този проблем2

благодаря.

От: Монтирах ксенон, сега не ми свети индикаторът на таблото

Първоначално публикуван от oghi Преглед на мнение
    При монтажа на би ксенон лупи на Ленд Крузер 90 на дълги не ми свети индикатора на таблото, някой има ли обяснение за този проблем2

благодаря.
    Вероятно никаквата консумация, с която кита "прехвърля" къси-дълги. Практически 2 релета. То и на къси консумацията от щатната инсталация пак е никаква.

За странно - странно е. Не познавам инсталацията на 90-та серия, но пък дори и на 70-а има някои, да ги наречем нестандартни, решения, например по подгряването. Та нищо чудно случая да е такъв.

...ама, к'во ти пука? Аз тъй или иначе тоя индикатор много-много не го гледам. Все пак, ако ти се занимава, виж да не би измежду другото просто да не му е изгоряла крушката. Другото - търсиш сервизно ръководство с инсталацията вътре, и като го намериш, ако не можеш сам да го разчетеш, даваш линкче тук, и ще погледнем.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

При мен на Галопера се появи същият проблем - на дълги не свети индикатора. Съмненията ми бяха, че поради спецификата на инсталацията на ксенона, единият куплунг за H4-ката не е включен никъде. Оттам явно няма съпротивление между изходите и някаква електроника не пали лампата на таблото.
      Galloper II Exceed, 2001, 2.5 TDI, къса база

Коментар

Проблема при мен изчезна като ми сложиха диод на едната кола, RAV4, и малка крушка на RUNNERa. Сега си светят нормално индикаторите за дълги светлини.
        [SIGPIC][/SIGPIC]...нищо не е така, както изглежда!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X