Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпроси за Гранд Витара 2005

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Въпроси за Гранд Витара 2005

    Здравейте!
    От седмица съм горд собственик на Гранд Витара 2005 -и набор, 2,0 HDI и естествено, като при всяка "нова" 14 годишна кола, започват да възникват въпроси. Ще бъда благодарен ако се намери търпелив човек, който да отговори като за лаик.
    1. Има ли подсветка за часовника/термометъра на централната конзола и ако да, лесно ли/как се сменя, че ме дразни вечер да не го виждам?
    2. Има ли лампа на таблото, която индикира, че фаровете/габаритите са включени и ако да, как се сменява крушката?
    3. Има ли някаква по специализирана морга за такива коли? Трябва ми дясно огледало с подгрев, но в двв-три морги, където питах днес ме изгледаха като извънземен.
    4. Има ли смисъл от метална кора под двигателя? Майстора, който и прави първоначалното обслужване ми каза, че било важно.
    5. На някой да му се намира сервизно ръководство за този модел и да е готов да го сподели, че в нета намерих само за тези преди фейслифта?

    Благодаря предварително!

  • #2
    За подсветката на часовника и аз се интересувам, най успешно си набавям части втора употреба от групите за Сузуки във ФБ, няколко са.
    Успех.

    Коментар


    • #3
      Първоначално публикуван от ndonchev Преглед на мнение
      За подсветката на часовника и аз се интересувам, най успешно си набавям части втора употреба от групите за Сузуки във ФБ, няколко са.
      Успех.
      Колега, странна работа се получи с часовника.
      След като не намерих майстор, който да се наеме с ремонт на радиото, направо си купих друго втора ръка. След като го монтирах, часовника светна. Изглежда подсветката на радиото и на часовника са свързани по някакъв начин, защото тази на старото радио също не светеше, а сега светят и двете.

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X