Здравейте на всички, от близо 4 год имам Сузуки Гранд Витара 2.5 V6 автоматик много съм доволен от нея по отношение на подръжка ,днеска я карах на сняг/кал като всеки път a след това излязох на асфалт по време на движение около (100км в час) демултипликатор ми беше включен на (4H) със заключени главини на колелата, по време на движение се чу силно щракване на демултипликатор, и си помислих че се е прехвърлило на (2H) защото и друг път ми се е случвало самия лост при повисока скорост от (4H) да се включва на (2H) само че този лостчето си беше в същата позиция на (4H) .Спрях колата помъчих се да преместя лоста на (2H) или на (4L) само че непомръдва ,и се чудя какво може да е станало,ако може да ми дадете някакви насоки какво да правя
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Демултипликатор Grand Vitara 2.5 V6
Свий
X
-
От: Демултипликатор Grand Vitara 2.5 V6
А от какъв зор караш на асфалт с включен преден мост? Ако я ползваш често така, просто си я строшил. Не случайно до лоста на раздатката има ферман с инструкции да НЕ се кара 4Н на твърда настилка.Животът е харизан кон според мен...
Теди
-
просто съм забравил да го изключа предния мост,в момента само задния мост върви лоста за предния мост все едно са го заварили няма мърдане,скъп ли е демултипликатора някаква ориентировъчна цена може ли да ми кажете.
Коментар
-
просто съм забравил да го изключа предния мост,в момента само задния мост върви лоста за предния мост все едно са го заварили няма мърдане,скъп ли е демултипликатора някаква ориентировъчна цена може ли да ми кажете.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар