Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся преден амортисьор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся преден амортисьор

Колеги има ли някой в или около Пловдив,да ми даде назаем един преден амортисьор-може и напълно изпуснал.Трябва ми за размери,за да не свалям моите,че нагаждам едни Кони-та
    Поздрави!
    Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

От: Търся преден амортисьор

Имам смъкнати и са здрави.Ама си ми далеко.Всъщност аз няма и на какво да ги слагам вече.
    0888 364 731

Коментар

И моите са здрави,но искам да ги сменям.Взех нови Кони,регулируеми,но имат разлика в дупките за шенкела.Искам да взема само размерите,затова ми трябва "мостра",после ги връщам.Явно около Пловдив,никой не е сменял.Ще смъкна моите
      Поздрави
      Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Имам два предни,ако имаш път до София ще ти услужа с удоволствие!!!! 0888 577 202 Пенчо Пенчев
        Никто в человеческом обществе не относится к диким животным природы так бережно, как охотники

Коментар

Първоначално публикуван от B58 Преглед на мнение
          Имам смъкнати и са здрави.Ама си ми далеко.Всъщност аз няма и на какво да ги слагам вече.
          ...колега,ако са ти за продан-пиши.По принцип имам проблем с предния,ляв,...но...
          HUSGVARNA 630 SMR
          PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X