Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нов фен на Витара моли за помощ при покупка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нов фен на Витара моли за помощ при покупка

Здравейте, вашия форум много ми помогна в избора ми на джип. Така и аз реших да взема Витара. Имам главно дава въпроса :

1.Каква Витара да търся с десен волан и да я обърна (много хора ме разубеждават, щяло в последствие да има проблеми, нямало да я направят като хората) или да е с нормална дирекция,но по-стара година и с по-лошо купе,и рама?

2.Ако има някой възможност да ми помогне при огледа (ще изразя вниманието му към мен под една или друга форма)? Мисля утре и в блиските дни да ида до Дупница и изопщо по автокъщите.

ПС: от София съм 0883410914
    предварително ви благодаря

От: Нов фен на Витара моли за помощ при покупка

Обръщането си е галимация, но посочените възражения са меко казано празни приказки. Да де, вярно е, че може да попаднеш на някой "майстор" с 2 леви ръце, но то е въпрос на проучване и малко на късмет, със същия успех може да се твърди, че не трябва да излизаш на пътя, щото някой може да те блъсне. А ако ще взимаш Витарата за горска машина, може и въобще да не се занимаваш с обръщане на дирекция.
    Има ли някаква конкретна причина да се насочиш към Дупница?
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от Охотник Преглед на мнение
      ....Каква Витара да търся .....
      Здрава
      Като е видиш да ти легне на сърцето.......После наливаш в нея 10000лв. и става перфектната горска джипка (това с парите е опитно доказано многократно, не е майтап)
      Обръщането не е много препоръчително, особенно за човек който няма опит....тръгваш по сервизи и става купон
      Колата си е огледай като всяка кола, двигателя да работи тихо и равномерно (характерно за "Витарския"мотор), отдолу да няма следи от скорошно боядисване (прикриване на щети по рамата), когато включиш предното на равен сух асфал и направиш завой колата трябва да се мъчи да спре (изпълнява се с малка скорост) това означава че 4х4 работи, при движение да няма тракане и шумове, горе-долу това е
      Може и да ми звъннеш
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Аз бих помогнал, но съм малко далеч, нека колегите от София се отзоват, оносно въпросите:
        1. Аз лично съм обръщал Витарата си, която и в момента карам, имам тема: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=70415 и нямам никакви проблеми, здраво шаси със здраво купе, но всички англичанки са така и с тях трябва да се внимава?!
        2. Отговорих преди това, дано някой наш колега удари едно рамо
        Последно редактирано от trent; 29-07-10, 09:07. Причина: грешка

Коментар

Още нямаш право на лични съобщения, дай мейл да ти напиша някои неща какво да гледаш. Събота-неделя мога да се разходя с тебе до където си решил, ама си казвам, че не съм майстор. Пак за мен - след като огледах десетина видях разликата между хубава и потрошена машина. Докат не пипнеш няма как да се научиш. Ако ученето стане след покупката - може да излезе скъпо. За мен си взех чудесна Витара за парите си.

Коментар

tef4o причината за Дупница е, че е близо до София, а има и голям избор. Пък и не само Дупница може и Благоев град, и такива подобни близки на София.
            Да уточня, че снощи съм пропуснал джипа ще се ползва за града и за лов.

Коментар

Rabin мейла ми е dushkow@abv.bg напиши си тел. че сигорно ще ти звънна

Коментар

Съвсем встрани от темата: предвид имейла... Зелени Балкани? Сори за спама, просто фамилията (ако е фамилия де), не е най-често срещаната.
                О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X