Пoследният път в София кв.Орландовци за стандартните джанти на Витара взеха 120 лв. за четирите.Майстора е много добър.
И аз обръштах оргиналните от САМИКА при този маистор, и съм много доволен, като цена за 4-те 160 лв
Маистора каза че оргиналните от самураия били по трудни..
От: Кои ще обърне железни джанти 15 цола за Витара?
За варна най-вероятно няма кой да помогне не само за джанти но и за всякакви други авто-услугу които се заплащат просто няма свестни майстори или са дефицитна стока.
Дал съм едни прежалени джанти на сериозен човек и чакам резултата.Купих ги от един търкалян Дифендър. Криви са основите. Оня вика, че ако не може да ги изправи, ще направи нови фланци. Ще видим на какво ще приличат и ще пиша.
За варна най-вероятно няма кой да помогне не само за джанти но и за всякакви други авто-услугу които се заплащат просто няма свестни майстори или са дефицитна стока.
На въпрос, колко ще струва ремонта на джипката, че нещо дрънка и се люлее, отговарям- То дрънкането на всички джипки идва все от едно място. Прави се за 10 минути и струва шише ракия. Ако има и лимоната направо му целувам краката.
За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
От: Кои ще обърне железни джанти 15 цола за Витара?
Има толкова обяви за 10" джанти, с които се обесмися обръшанети и негативните от това ефекти. Например значително по-тежкото кормило. А при УДАР в камък, направо ти маха ръцете от кормилото. Да не говорим за консумацията на предни лагери.
Не говоря на теория, а от 1-месечният ми опит с такива.
Мисля, че джантите все още са в Десо (от Варна) 0887 87 01 45
Примерно 33/12,5/15 [ATTACH=CONFIG]298750[/ATTACH]
И според теб са подходящи за гората? За дълъг Патрол с 5 човека и 5 торби цимент в багажника, може и да се съглася. За пред кафенето са неотразими. Или да ги ползваш за възглавница, докато чакаш да те изправят на гуми. Втората снимка наистина е уникална.
За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар