Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търси се комп за G16A 16V, 1992г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търси се комп за G16A 16V, 1992г.

Пускам темата тук, за да я видят повече хора.
    Търси се компютъра на инжекцията (ECU) за Витара, двигателя е G16A, 16 клапана, пълна инжекция, по документи е произведен 1992-ра година.
    Оригиналния комп е давен и полуизгнил, надписите по кутията не личат навсякъде, това, което се чете са надписите "323" и "2C" на куплунга и на кутията и на самата платка "079721-3221"
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

От: Търси се комп за G16A 16V, 1992г.

Грешка.
    Моля, някои от модераторите да промени заглавието на темата: двигателят е G16B.
    Сори за недоразумението, но чак сега се докопах до талона на колата.
    Витарника е японец по произход.

Сериозно се обмисля и вариант за смяна на колектора с нещо карбураторно (дано не се заближдавам, но сякаш Самурайските колектори пасват?), жигулов карбуратор и, според случая и свободното време, присаждане на делко или "лекуване" на оригиналното да бачка без комп.

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
      Грешка.
      Моля, някои от модераторите да промени заглавието на темата: двигателят е G16B.
      Сори за недоразумението, но чак сега се докопах до талона на колата.
      Витарника е японец по произход.

Сериозно се обмисля и вариант за смяна на колектора с нещо карбураторно (дано не се заближдавам, но сякаш Самурайските колектори пасват?), жигулов карбуратор и, според случая и свободното време, присаждане на делко или "лекуване" на оригиналното да бачка без комп.
      Колекторите от Самурай стават за Витара
      Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
      New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

В такъв случай, ако до няколко дена не се намери комп, ще има механична интервенция

Правилно ли си мисля, че ако сложа един по-як ключ (транзисторен де), мога да използувам неговото си делко?
        Че хич не ми се занимава с присаждане на друго, а и не съм фен на чукчета и наковални.

Интересно, компютри за след 93-та - валяло. За преди това - само за моноинжекция.

Коментар

В такъв случай, ако до няколко дена не се намери комп, ще има механична интервенция

Правилно ли си мисля, че ако сложа един по-як ключ (транзисторен де), мога да използувам неговото си делко?
          Че хич не ми се занимава с присаждане на друго, а и не съм фен на чукчета и наковални.

Интересно, компютри за след 93-та - валяло. За преди това - само за моноинжекция.
          Не слагай с чукче и наковалня (големи ядове ще береш) .Слагал съм на 1000 кубиков Самурай делко със бубината от Сайдкик 1.6 8 клапана без никаква доработка..

Коментар

Въпроса е решен.

Коментар

Въпроса е решен.
              Кажи как

Коментар

Намери се комп. Не от форума, затова и не съм пуснал подробности.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X