Дойде време за този, малко странен проект. Идеята е на база Suzuki Vitara да се изработи максимално олекотено бъги само със задно предаване. Днес почнах от шасито.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бъги от Suzuki Vitara - "Vitara Atom"
Свий
X
-
От: Бъги от Suzuki Vitara - "Vitara Atom"
Я па тоя...
Аз вече не харесвам моето бъги щото е само със задно предаване, и само личната финансова криза ме спира да не започна следващото-този път 4х4.
Стандартните витарови двигател и трансмисия мислиш да използваш?
И ако е така-защо да е само със задно? Витарата и така си е лека, а като я олекотиш още ще е доста по-добра откъм проходимост. Но при положение, че е 4х4. С двигател отпред и задвижващ мост отзад-не мисля, че ще се получи добра машина.Има ли желание-има и начин!
-
Може би трябваше да напиша плажно или градско бъги за да са по-ясни нещата . Защо само задно ? Причините са няколко ,но най-важната е лесното изпълнение на проекта от типа направи си сам и колкото по-малко детайли и агрегати има - толкова по-добре . Донори са една извадена от употреба вече Витара на колега от форума и един отдавна бракуван форд Скорпио V6 2,9 !!! От Витарата ще ползувам шасито ,задния мост ,предни носачи с главини и спирачки ,курмилната система ,част от купето и две седалки с колани . Слъкла ,парно ,чистачки ,табло ,врати и всички подобни глезотии нямя да ги има . Моторо заедно със инсталацията ,съединител и скорости ще са от форда . Няма да слагам и хидравлика на волана . От пред ще е с оригинални джанти и гуми 195 ,а за задния мост имам 295 гуми с джанти 10" .0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara
Коментар
-
Хм, твоя си работа, естествено. Мен понякога ми се привижда едно купе от CRX, особено от по-стария модел, как ще залепне за рамата на Витарата, но съм твърде кът от към време а и кинтите нещо не са достатъчно, дори и за обикновено бъги, което от половин година седи на части в гаража...
Давай, пък после ще се похвалиш.О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
-
Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнениеВанка , мина година и половина , отказа ли се от проекта?. Иначе , какво съм свършил до момента. Вече прилича на Витара. Има гуми от пред 265/60/15 на нови джанти 8" и вентилирани дискови спирачки от Гранд Витара. Задните са 10" джанти и гуми 295/50/15
. Изглежда страхотно. Купето е качено и са наредени инсталация, парно, врати с ел. стъкла и всички екстри. Остава да се сложи таблото и седалките. Под купето също всичко е наредено. Има нов съединител и здрав кардан от уазка. Ел. инсталацията е вързана и пали от ключа. По-голямата и по-трудна част от работата е свършена , но нали не е единствената кола , която стягам и стои на заден план до пролетта.
0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнениеИма развитие и ще бъде пуснат пролетта. Да се стопи снега , че сега не мога да я намеря от него. Иначе , какво съм свършил до момента. Вече прилича на Витара. Има гуми от пред 265/60/15 на нови джанти 8" и вентилирани дискови спирачки от Гранд Витара. Задните са 10" джанти и гуми 295/50/15
. Изглежда страхотно. Купето е качено и са наредени инсталация, парно, врати с ел. стъкла и всички екстри. Остава да се сложи таблото и седалките. Под купето също всичко е наредено. Има нов съединител и здрав кардан от уазка. Ел. инсталацията е вързана и пали от ключа. По-голямата и по-трудна част от работата е свършена , но нали не е единствената кола , която стягам и стои на заден план до пролетта.
Има ли желание, има и начин , няма ли желание - намираме оправдания!!!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от kamarashev25 Преглед на мнениее нали щеше да е бъги и нямаше да има врати,парно ...................... глезотии ??.
0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara
Коментар
-
Е те сега светнАхзащо пробутваш идеи за драг-рейсинг на Приморско
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар