Обява

Свий
Няма добавени обяви.

блокаж на диференциала на витара??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• блокаж на диференциала на витара??

има ли модели на витара с блокаж на задния диф...

От: блокаж на диференциала на витара??

да LSD( LIMITED SLEEP DIFF ) това нее 100%блокаж,но е единственото монтирано серийно на витара
    http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

vromos продават преден и заден диф за по 1297 лева. това е нещо като маслен съединител което зацепва при приплъзване... точно LSD за което говориш... мен ме интересува изпълнение при което временно се блокира въртенето на планетите и сателитите в касетката на дифа/да речем за метър два, колкото да се измъкна/и осигурява едновременно въртене и на двете колела..

Коментар

Това е механичен блокаж,и за витара не е предвиден заводско(не е и особено необходим де)но има опити за направи си сам,ползвай търсачката.
        http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=3763
          И да, за съжаление не съм чувал заводски пълен блокаж. А това че нямало особен смисъл не го разбрах. Бих си монтирал и на предния диф, ама едни цени обаждат...

Коментар

Първоначално публикуван от mailha Преглед на мнение
            vromos продават преден и заден диф за по 1297 лева. това е нещо като маслен съединител което зацепва при приплъзване... точно LSD за което говориш... мен ме интересува изпълнение при което временно се блокира въртенето на планетите и сателитите в касетката на дифа/да речем за метър два, колкото да се измъкна/и осигурява едновременно въртене и на двете колела..
            VROMOS продават LSD, което се предлага от Calmini. Има за преден и за заден диф. Дали предлагат нещо друго - звънни и питай, ако не си го сторил.

ARB правят пълни блокажи за витара, освен ако точно твоята не е някоя куца модификация.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ето го твоето решение http://www.calmini.bg/lockright.htm аз имах такъв на моята витара и съм много доволен. На екстремни места където не бях излизал с блокожа нямаше проблем.

Коментар

Обърни внимание на тази тема.
                О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Колеги имам блокаж на самурая , някой знае ли как се прави.

Коментар

Кое как се прави?
                    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от marin lakov Преглед на мнение
                      Колеги имам блокаж на самурая , някой знае ли как се прави.
                      И аз имам блокаж на моия САМИК, и на мен не ми работеше, когато разглобих (дефер) се видия, че муфата се е замазала наварихме я да си върне основната форма , дадох даже да я закалят.
                      Но след ремонта пак не съм доволен пониакога не включва.
                      SUZUKI SAMURAJ SJ413 BMW

Коментар

Трябвали да се разглобява целият диф за да се от ремонтира блокажа, и къде мога да намеря части. От Тервел съм.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X