има ли модели на витара с блокаж на задния диф...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
блокаж на диференциала на витара??
Свий
X
-
От: блокаж на диференциала на витара??
vromos продават преден и заден диф за по 1297 лева. това е нещо като маслен съединител което зацепва при приплъзване... точно LSD за което говориш... мен ме интересува изпълнение при което временно се блокира въртенето на планетите и сателитите в касетката на дифа/да речем за метър два, колкото да се измъкна/и осигурява едновременно въртене и на двете колела..
Коментар
-
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=3763
И да, за съжаление не съм чувал заводски пълен блокаж. А това че нямало особен смисъл не го разбрах. Бих си монтирал и на предния диф, ама едни цени обаждат...
Коментар
-
Първоначално публикуван от mailha Преглед на мнениеvromos продават преден и заден диф за по 1297 лева. това е нещо като маслен съединител което зацепва при приплъзване... точно LSD за което говориш... мен ме интересува изпълнение при което временно се блокира въртенето на планетите и сателитите в касетката на дифа/да речем за метър два, колкото да се измъкна/и осигурява едновременно въртене и на двете колела..
ARB правят пълни блокажи за витара, освен ако точно твоята не е някоя куца модификация.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Ето го твоето решение http://www.calmini.bg/lockright.htm аз имах такъв на моята витара и съм много доволен. На екстремни места където не бях излизал с блокожа нямаше проблем.
Коментар
-
Първоначално публикуван от marin lakov Преглед на мнениеКолеги имам блокаж на самурая , някой знае ли как се прави.
Но след ремонта пак не съм доволен пониакога не включва.SUZUKI SAMURAJ SJ413 BMW
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар