Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за ХЪБОВЕТЕ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Въпрос за ХЪБОВЕТЕ???

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
    Аз го давам само за пример че не може няква железария да се ускъпява 2 че и 3 пъти докато дойде, нали все пак сме в европейския съюз вече ...
    Е че цената от 200 евро за чифт хъбове AVM не е българска, а немска, т.е. евросъюзна ...
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Ato Преглед на мнение
      Може, може! Мойте са Mile maker и струваха към 600 кинта тука. А като ги гледам колко са в Щатите направо ми става лошо...
      Нали ? Един познат казваше - болен на легло се е.е . Явно нашите търговци също са го чули .
      Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

Абе, някъде из форума четох за лифтинг. И някой разправяше, че си поръчал от Щатите. И като дошли тук, след мита, такси, рушвети и т.н. му излезло към 2 пъти цената в Щатите...
        Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Коментар

брат ми пък си внесе части за витарата от щатите които в БГ ги имаше само в Митвас и общата им стойност надхвърляше 1000 лв. на него му излезоха 200 $ с транспорт и абсолютно всички такси макси и т.н. Истината, е че тукашните търговци са пълни измамници докога ли ще е така?
          no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
            брат ми пък си внесе части за витарата от щатите които в БГ ги имаше само в Митвас и общата им стойност надхвърляше 1000 лв. на него му излезоха 200 $ с транспорт и абсолютно всички такси макси и т.н. Истината, е че тукашните търговци са пълни измамници докога ли ще е така?
            само на 300км на юг в Солун цените са с 50% по-ниски, а вече както се облекчи преминаването на граница и не се плаща зелената карта човек си заслужава да се разходи един уикенд и да си напазува каквото му трябва, та дори и да включиш разходите по разходката пак ще е по-евтино
            LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy76 Преглед на мнение
              само на 300км на юг в Солун цените са с 50% по-ниски, а вече както се облекчи преминаването на граница и не се плаща зелената карта човек си заслужава да се разходи един уикенд и да си напазува каквото му трябва, та дори и да включиш разходите по разходката пак ще е по-евтино
              Това си заслужава да се провери! Цените на коли 2ра ръка там са доста по-високи оттук. А частите - не знам
              Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Коментар

Аз от личен опит ще кажя че в Гърция по ниски цени няма. Там живях близо 2 години и съм обикалял за части на познати да търся ,но цените са същите. Преди месец обслужвах КТМ-а ми и проверих как са цените на частите в Атина и се оказа че разлика почти нямаше. Но ако е съчетано с почивка си струва да се разходи човек . Също може да се има на предвид , че в Атина не бачкат представителствата през почивните дни.

Коментар

Може ли някой да ми обясни защо ръчните хъбове не трябва да се гресират обилно при профилактика?
                  Вчера разглобих мойте. Устройство-елементарно. Муфа с двойни шлици движеща се лесно с хлабина. Май сложих повечко грес.
                  NISSAN TERRANO II , 2.4 i,къса база,BF Goodrich Winter slalom, 235/75/15

Коментар

Първоначално публикуван от pastora Преглед на мнение
                    Може ли някой да ми обясни защо ръчните хъбове не трябва да се гресират обилно при профилактика?
                    Вчера разглобих мойте. Устройство-елементарно. Муфа с двойни шлици движеща се лесно с хлабина. Май сложих повечко грес.
                    Ако работят няма проблем, като ги намажеш с МНООГОО грес се задръстват и работят трудно - т.е. не изключват или не заключват . Проверката е лесна, вдигаш гумата на крик, заключваш хъба и завърташ гумата напред, ако полуоската се върти значи е заключен, после изключваш и въртиш половин оборот назад и после напред, ако полуоската не се върти значи е изключил и всичко е наред .
                    Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X