Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТЪРСЯ ДВИГАТЕЛ 1. 6 ВИТАРА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ТЪРСЯ ДВИГАТЕЛ 1. 6 ВИТАРА

Купувам двигател 1. 6 карбуратор / КОМПЛЕКТОВАН/ работещ
    ТЛК-120 Николай Колев
    0898521295

От: ТЪРСЯ ДВИГАТЕЛ 1. 6 ВИТАРА

Имам,но 16v ако ти върши работа.0898725072

Коментар

Имам 1.6 моно, давам го за 600 лв с електрониката.

Коментар

Първоначално публикуван от afterburner Преглед на мнение
        Имам 1.6 моно, давам го за 600 лв с електрониката.
        Какво му е състоянието?
        ТЛК-120 Николай Колев
        0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от kimi77 Преглед на мнение
          Имам,но 16v ако ти върши работа.0898725072
          Благодарности колега! който да съм питал за 16v ми отговаря НЕ .
          ТЛК-120 Николай Колев
          0898521295

Коментар

Ники,ако ще купуваш Витаров двигател гледай да е 8 клапанов,1.6-моноинжекцион.Ако е читав има достатъчно сила,здрав е и лесно се газифицира.Моята машина също е моноинжекцион и съм много доволен откъм мощност,динамика и разход на гориво,само че е 1.7.

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
              Ники,ако ще купуваш Витаров двигател гледай да е 8 клапанов,1.6-моноинжекцион.Ако е читав има достатъчно сила,здрав е и лесно се газифицира.Моята машина също е моноинжекцион и съм много доволен откъм мощност,динамика и разход на гориво,само че е 1.7.
              Търся карборатор Янко, инжексионите са сложни . Имам едно обаждане за карборатор но цената е много висока .
              ТЛК-120 Николай Колев
              0898521295

Коментар

Ако го търсиш за присаждане на Самурай, моноинжекцията на G16A е ултраелементарна, няма какво да те плаши. Ако ще караш на бензин, загледай го по-внимателно, струва си няколкото жици. Е, ако ще е на газ и без това ти е все тая...
                О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Колега на витаровия мотор можеш да сложиш самурайските колектори,стават без проблем

Коментар

За нови гарнитури на капак клапани и картер е, омаслява от там, иначе е в добро, не трака, има мощност. До последно се караше, но колата имаше удар с последствие криво шаси.

Коментар

Първоначално публикуван от eti Преглед на мнение
                      Колега на витаровия мотор можеш да сложиш самурайските колектори,стават без проблем
                      Това не го знаех . Благодаря! А отразява ли се на мощноста на мотора?
                      ТЛК-120 Николай Колев
                      0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от krasio46 Преглед на мнение
                        Това не го знаех . Благодаря! А отразява ли се на мощноста на мотора?
                        Става точно но е хубаво да смениш карбураторът аз сложих Ладов а преди това със самурайския вървеше почти като 1.3

Коментар

Първоначално публикуван от eti Преглед на мнение
                          Става точно но е хубаво да смениш карбураторът аз сложих Ладов а преди това със самурайския вървеше почти като 1.3
                          Има ли значение от каква ЛАДА?
                          ТЛК-120 Николай Колев
                          0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от krasio46 Преглед на мнение
                            Има ли значение от каква ЛАДА?
                            Има Ники.Най-добър от към мощностна характеристика е механичния карбуратор от ВАЗ-2101-/Жигули/.При него втората клапа се отваря механично,т.е.мигновено-няма вакууми които да бавят процеса на отваряне.Натискаш педала до "ламарината" и двете клапи моментално се отварят-просто,надеждно,мощно.Всякакви други Ладови карбуратори са по-зле в режим на максимална мощност-пробвал съм ги лично на моето Жигули 1600.На Жигулския е необходимо само да му смениш жигльорите с такива от Лада 1600 и газзз.

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                              Има Ники.Най-добър от към мощностна характеристика е механичния карбуратор от ВАЗ-2101-/Жигули/.При него втората клапа се отваря механично,т.е.мигновено-няма вакууми които да бавят процеса на отваряне.Натискаш педала до "ламарината" и двете клапи моментално се отварят-просто,надеждно,мощно.Всякакви други Ладови карбуратори са по-зле в режим на максимална мощност-пробвал съм ги лично на моето Жигули 1600.На Жигулския е необходимо само да му смениш жигльорите с такива от Лада 1600 и газзз.
                              Моят беше вакумен но много лесно се преправя на механичен и като подадеш повече газ пак отварят двете клапи само че има едно зачудване за миг и после излита

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X