Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся спешно!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся спешно!

Търся тампон заден за ск.кутия на Витара-98 г.-дълга база! Пущината се скъса , а май в магазините не са чували за такъв! Благодаря Ви Предварително!

От: Търся спешно!

Благодаря Ви за "бързите" отговори! Темата може да бъде изтрита,самичък си помогнах!

Коментар

Първоначално публикуван от VIPER BS Преглед на мнение
      , а май в магазините не са чували за такъв!
      Дааа,не са чували в магазинте за такъв,нито в хлебарницата нито в месарницата са чували,но пък за сметка на това във всеки магазин за авточасти имат каталог,и дори и да не са чували ще ти го намерят.Все пак не караш бугати или бентли.
      http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Благодаря Ви за "бързите" отговори! Темата може да бъде изтрита,самичък си помогнах!
        Свиквай,колега...и не се сърди!!! Щом си се хванал вече на хорото,ще ти се налага все по-често,да викаш "неволята",че при "майсторите"....мноо скъпо !?!
        SUZUKI "GRAND VITARA" 2.0 (16V)-J20A + MITSUBISHI "OUTLANDER"-2.4- AUTOMATIC

Коментар

Вайпър, ти какво очакваш?
          Да не би да си нещо цар, император, та на всеки зададен от теб проблем да се отзовават по няколко десетки човека. И всеки да е с правилен отговор. Ами-заповядай да ни отсекат главите, кво се чудиш...
          Ако обичаш-давай го по-кротко, никой не е длъжен да ти отговаря. Камо ли пък "бързо". Тук всички пишат единствено и само ако искат. Не мислиш ли, че е малко нагло от твоя страна да показваш ирония? Ние също можем да те иронизираме, но не е това целта на форума.

васето ти е отговорил доста точно. Витарите не са някакви екзотики, и всичко което се предлага като части-може да се намери и в България. А ако в магазина в който си питал не знаят за частта която те интересува-просто смени магазина...
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Мале Коле, не съм те виждал така ядосан досега
            TG

Коментар

А можеше някой съвсем спокойно и културно да отговори на човека....някой ден Кольо може да останеш някъде по пътя да мине човека да ти види стикера и да те подмине.
              ??Цялото писане за един тампон.
              --------------------------------------------------
              [FONT=Courier New]понякога седя и си мисля, а понякога само си седя......

Toyota Yaris 1.0 VVTI :)
              [/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от kolio33 Преглед на мнение
                А можеше някой съвсем спокойно и културно да отговори на човека....някой ден Кольо може да останеш някъде по пътя да мине човека да ти види стикера и да те подмине.
                ??Цялото писане за един тампон.
                Тц, не е за единия тампон. Темата стана за отношението към непознатите, и за възпитанието на питащия.
                Пример-много ме дразнят продавачките в магазините които ми говорят на "ти". Не, че е задължително да говорят на "Вие", но това показва колко им е културата и възпитанието. И, че всъщност не се уважават сами себе си... Случаят е подобен.

А щом никой не е отговорил-значи, че никой не знае верния отговор. Или може би малко хора са прочели темата. Има го и обичайното игнориране на нови хора във форума. Не, че е нормално, даже напротив. И то не само в нашия, има го навсякъде.
                Но да ни пришпорват и иронизират, при това със самочувствие, което с нишо не е доказано, че е оправдано-на ни харесва. Всъщност на никого не му харесва. Колегата трябваше малко да се замисли...

Адаш, оставането на пътя е гарантирано за всички с нашето хоби!
                Но аз например няма никога да подмина закъсал на пътя, а не дай боже на черен път или в гората. Даже и да позная в него човек с когото сме имали пререкания. Тук, или наживо.
                Пък когато остана на пътя-досега все съм намирал начин да се измъкна. Де сам, де с помощта на приятели, така, че не ме е страх, че някой ще ме подмине...
                Последно редактирано от Кольо; 09-07-10, 21:39. Причина: Разни допълнения.

Коментар

А, има и на кого да се обади, аз имам такъв тампон, но нарочно не се отзовах, сетете защо...Кольо е прав, нека си имаме уважението и да подържаме добър форумен тон, мисля че темата вече е за ключ, изводи има достатъчно, лека на всички, без лоши чувства за хората Сбира

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                    Да не би да си нещо цар, император, та на всеки зададен от теб проблем да се отзовават по няколко десетки човека. И всеки да е с правилен отговор. Ами-заповядай да ни отсекат главите, кво се чудиш...
                    Ако обичаш-давай го по-кротко, никой не е длъжен да ти отговаря. Камо ли пък "бързо". Тук всички пишат единствено и само ако искат. Не мислиш ли, че е малко нагло от твоя страна да показваш ирония? Ние също можем да те иронизираме, но не е това целта на форума.

васето ти е отговорил доста точно. Витарите не са някакви екзотики, и всичко което се предлага като части-може да се намери и в България. А ако в магазина в който си питал не знаят за частта която те интересува-просто смени магазина...
                    Пост като този не мога да приема сори.....язък за +ПЛ, ДВиП, ЩЩД, ЯМХ и каквото иска да си нареди под ника за мен това е липса на възпитание това имах предвид.

[/FONT]

Коментар

Не мисля да започвам спор.
                      Само за твоя информация-тези съкращения не се слагат по желание. Просто са част от софтуера на форума, и са тук по желание на собствениците. На форума, не на потребителя.
                      Всеки си има право на мнение, твоето е такова, моето друго, на Вайпъра-съвсем трето.
                      Както и да е, аз няма да споря.
                      Прав си адаш.

Коментар

Аз сега да питам къде са Модераторите да заключат тая тема ...... извинявай адаш и аз се отплеснах.

[/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                          ...
                          Ей това мнение напълно покрива виждането и на форумната администрация по случая.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X