Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проекта на Иво (Ivo_KLR)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проекта на Иво (Ivo_KLR)

През есента на 2009 година моя приятел Иво си купи Сузуки Самурай с много добър мотор и не толкова добра ходова част и купе След 1 месец труд джипката беше изкърпена,беше и оправено задното окачване и и бяха монтирани кални гуми Мотора беше в много добро състояние но с недостатъчно сила и затова беше заменен с Ладов 1.6 след основен ремонт и почти всичко ново по него,достигнал кубатура от 1.7 Мотора беше монтиран и днес запали Направена му е и предпазна клетка (външна),по-голями люлки на ресиорите и още куп дреболии Направихме му и тръбни брони и ванти Днес пристигнаха и новите чехли на царя Бутонки с размер 205/16 отговарящи на 31" За сега е това но нямаме намерение да спираме до тук
    Прикачени файлове
    Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

От: Проекта на Иво (Ivo_KLR)

колега знаш ли от какво е моста отпред на синята витара ? много добре изглежда мерси
    Сузуки Витара 1.6 М.И. - R.I.P. 1995-2016
    Мъжът е като хладилна чанта, ако го напълниш с бира, може да го носиш на всякъде.

Коментар

И на мен от целия първи пост,най ми допадна снимката с витарата,ама аз съм пристрастен. Успех в начинанието.
      http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Първоначално публикуван от bat-zdravko Преглед на мнение
        колега знаш ли от какво е моста отпред на синята витара ? много добре изглежда мерси
        Предния мост е направен от заден на Гранд Витара

Коментар

Благодаря за отговора. целия мост отпред е заден на гранд витара или е преправян? ( извинявам се много че пиша в темата )
          Сузуки Витара 1.6 М.И. - R.I.P. 1995-2016
          Мъжът е като хладилна чанта, ако го напълниш с бира, може да го носиш на всякъде.

Коментар

Нещо на тия мостове дето са преправят така им се носи лоша слава така поне чух.Вие проблеми имате ли засега,а и ако исате да тръгне както трябва самика не е лошо да му сложи мотор от бмв или омега че тоя жигулов си е смешна работа
            Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
            Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от Близнаците Преглед на мнение
              Нещо на тия мостове дето са преправят така им се носи лоша слава така поне чух.Вие проблеми имате ли засега,а и ако исате да тръгне както трябва самика не е лошо да му сложи мотор от бмв или омега че тоя жигулов си е смешна работа
              Значи от както Ники е взел няма проблеми с предния мост Ние мислехме да му слагаме от БМВ мотор 1.8 но се отказахме и монтирахме ладов който върви добре няма кой знае колко сила но е доста по-добре от преди даже ми се струва че върви повече от 1.3 карб

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X