Малко ненпредвидено започнах основен ремонтна двигателя на Витарника (G16A, моноинжекция), та така и така го разфасовам, ми се видя добра идея да сменя най-накрая лагера на първичния вал на скоростната, че от известно време при превключване на по-ниска предавка вие и ме дразни. В магазина, естествено, ме засилиха на цена над 60 кинта, което просто няма да стане, а и съм си патил вече от "оригинални" уж лагери.
Въпроса ми е може ли да се сложи някакъв стандартен размер и какъв, ако някой си е правил подобни експерименти. Все още не съм отворил кутията, само че като я отворя, оставам без кола и обикалянето по магазините ще е трудно, затова искам да го взема предварително.
Та така, има ли алтернативи и ако има - какви са?
П.П. порових из форума, но не открих нищо конкретно. Ако има тема по въпроса, ще съм благодарен и на една препратка.
Въпроса ми е може ли да се сложи някакъв стандартен размер и какъв, ако някой си е правил подобни експерименти. Все още не съм отворил кутията, само че като я отворя, оставам без кола и обикалянето по магазините ще е трудно, затова искам да го взема предварително.
Та така, има ли алтернативи и ако има - какви са?
П.П. порових из форума, но не открих нищо конкретно. Ако има тема по въпроса, ще съм благодарен и на една препратка.
Коментар