Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тенекии за витара от къде ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тенекии за витара от къде ?

Колеги от първомай съм трябват ми врати предни калници и преден капак за витара но да са наблизко пловдив асеновград хасково димитровград нещо от този род за предпочитане е втора ръка витарата е къса база с мек таван 91г а някой ако има информация за цени също ме интересува

От: Тенекии за витара от къде ?

Преди около година предни калнци имаше в Евор 07 на цена 35-40 лева за бройка. Преден капа пак там , но цената е доста солена.
    Може да погледнеш и "Интеркар3000"
    Мислих,Мислих и на Края го измислих - Не Може така,Треа нещо да се Измисли

Коментар

Имам капак и двете врати,но са в София.Ако не ти е прекалено далече обади се 0889 622615

Коментар

благодаря за бързите отговори ще изчакам да видя дали ще се отзоват още хора

vikicho дай някаква цена за вратите и капака ако можеш пък ще видим как ще се развият нещата

П.С От интеркар 3000 съм вземал халогени за паджеро 3 но след тия ремонти на моста на герджика или го преместиха или го затвориха

Коментар

Първоначално публикуван от nikolai_nikolov_871030 Преглед на мнение
          благодаря за бързите отговори ще изчакам да видя дали ще се отзоват още хора

vikicho дай някаква цена за вратите и капака ако можеш пък ще видим как ще се развият нещата

П.С От интеркар 3000 съм вземал халогени за паджеро 3 но след тия ремонти на моста на герджика или го преместиха или го затвориха
          Мисля че на брезовско се преместиха.
          Subaru Forester 2.0t EJ205
          Автосервиз FLEXAUTO

Коментар

Колега, не искам да правя реклама на фирма, но провери в D&V AUTO- бул. Свобода/ между Пещерско шосе и Паспортната служба на ул.Волга/ Телефони в Пловдив- 63 43 14 и 62 52 32 GSM - 0887 515289 и 0886 44 56 78 . Коректни са и цените са им добри...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X