Колеги от първомай съм трябват ми врати предни калници и преден капак за витара но да са наблизко пловдив асеновград хасково димитровград нещо от този род за предпочитане е втора ръка витарата е къса база с мек таван 91г а някой ако има информация за цени също ме интересува
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Тенекии за витара от къде ?
Свий
X
-
От: Тенекии за витара от къде ?
благодаря за бързите отговори ще изчакам да видя дали ще се отзоват още хора
vikicho дай някаква цена за вратите и капака ако можеш пък ще видим как ще се развият нещата
П.С От интеркар 3000 съм вземал халогени за паджеро 3 но след тия ремонти на моста на герджика или го преместиха или го затвориха
Коментар
-
Първоначално публикуван от nikolai_nikolov_871030 Преглед на мнениеблагодаря за бързите отговори ще изчакам да видя дали ще се отзоват още хора
vikicho дай някаква цена за вратите и капака ако можеш пък ще видим как ще се развият нещата
П.С От интеркар 3000 съм вземал халогени за паджеро 3 но след тия ремонти на моста на герджика или го преместиха или го затворихаSubaru Forester 2.0t EJ205
Автосервиз FLEXAUTO
Коментар
-
Колега, не искам да правя реклама на фирма, но провери в D&V AUTO- бул. Свобода/ между Пещерско шосе и Паспортната служба на ул.Волга/ Телефони в Пловдив- 63 43 14 и 62 52 32 GSM - 0887 515289 и 0886 44 56 78 . Коректни са и цените са им добри...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар