Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Амортисьори за Витара в Русе

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Амортисьори за Витара в Русе

Един въпрос конкретно към Русенлии: къде в града или близката околност мога да си купя предни амортисьори за Витарката? Става дума за моно инжекция, 8 клапана, 90та или 91ва, така и не знам със сигурност, но май няма значение.

По принцип търся газови Токико (стига да не са с космическа надценка).

На резонния въпрос "Защо пък в Русе", отговора е, че в Стара Загора няма и не се предвижда да има скоро, а утре жив или мъртъв трябва да съм в Русе и няколко дена ще съм там.
    А въпроса със смяната става все по-спешен ...
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

От: Амортисьори за Витара в Русе

Имам втора употреба, ако не намериш нови може баща ми да ти ги покаже и ако ти харесат да сме доволни всички, а иначе за магазин в Русе незнам, аз живея във Варна от 5 години и пазарувам само от Елит Кар, те ми намират всичко тук и досега не съм имал проблем

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
      Имам втора употреба, ако не намериш нови ...
      Засега не ми се слагат втора употреба, но благодаря за предложението.
      Виж, не, че съвсем съм останал без амортисьори, проблема е, че "газировката" им си е позаминала и на дребни неравности е направо кошмарно...
      Тъкмо затова не ми се слагат и маслени.

Коментар

Благодарение на съдействието на Trent си имам чисто нови газирани KYB. Остава да се добера до вкъщи и да ги монтирам, но това е лесната част

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X