Колега, аз се катеря с моята Витара без проблеми само в комплект с една УАЗ-ка отпред/Майтап/. Избери по-високи гуми, защото редовно "ляга по корем" в коловозите. Карам със стандартни /и изхабени/ АТ.
То размери-много.С к'ви Жанти ше ги караш,щото и т'ва има значение.За к'во точно ти трябва?Ако пипнеш окачването,може и 31-ци да сложиш.Витарата е с бавни диф-ове и може.
Колега, аз се катеря с моята Витара без проблеми само в комплект с една УАЗ-ка отпред/Майтап/. Избери по-високи гуми, защото редовно "ляга по корем" в коловозите. Карам със стандартни /и изхабени/ АТ.
Този вариант с УАЗКАТА никак не е за пренебрегване,вече е изпробван Затова и зададох въпроса.
То размери-много.С к'ви Жанти ше ги караш,щото и т'ва има значение.За к'во точно ти трябва?Ако пипнеш окачването,може и 31-ци да сложиш.Витарата е с бавни диф-ове и може.
Трябва ми за да не изоставам от Теб другата неделя.
Трябва ми за да не изоставам от Теб другата неделя.
Ок.Значи ти трябва 2'' лифт,31-ци(поне)кални гуми,въже(за всеки случай).Витарата няма ЛСД,нали?Аааа,а хъбовете ръчни ли са?Щото другите при по-силно лашкане се чупят...
Ако искаш да се тестваш междувременно-Рио Де Лайнаре в Горна баня...Мини през сервиза на Голди,ще си организираме някоя простотийка
Коментар