Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с каретата на витара след лифт 1.6моно (десен Волан)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с каретата на витара след лифт 1.6моно (десен Волан)

Колеги след като направихме лифта на витарата с (подложки на предни амове 5 см,Предни пружини 5 см , задни пружини от вартбург,задни амове омега Б,подложка на кардана,подложка на А рамо и по-дълги планки за сваляне на предният диф надолу)се получава една инфекция с вътрешните карета хвърля ги точно за една разходка.Първо се пръсна дясно вътрешно каре и се скъсаха всички маншони,после сменихме карето сменихме всички маншони нова грес и докато го пробвахме на едно малко трасе ляво вътрешно каре скъса маншона и изхвърли всички сачми от карето?Ще бъда благодарен за всеки съвет.
    NISSAN Terrano II 2.4 i 12v
    Колкото ви е по проходим джипа толкова повече ще ходите пеша за трактор

От: Проблем с каретата на витара след лифт 1.6моно (десен Волан)

Има доста писано по темата, явно си с испанските карета, които май са различни и застават под неестествен ъгъл и затова стават консуматив, виж темата на Славин за повдигане на витара къса база, там има доста инфо

Коментар

Колега аз съм със също 5 см ливт отзад и отпред 2 г вече як тормоз по баирите с 4 човека и 3 кучета но проблем не съм имал никъкъв, Витарата ми е точно Испанка но за сега няма проблеми с карета ,така че виж да няма нещо друго .Наи вероятно е да е от неподходящи гуми (по големи или много агресивни )успех в разгадаването.
      Прикачени файлове
      Бялото BUZUKI 1.6 8в
      0899368772 ;) 0897229322

Коментар

Колега решението ти е цял преден мост (от нещо ) или да свалиш тампоните на предния мост с няколко см на долу .Аз отдавна преполедувах тази болест !!!
        0878 943913

Коментар

Според мен всичко зависи от задкормилното устройство.И аз строших вътрешно каре,но след като направих грешка -не върнах газта при едно изкачване и когато джипа падна на гуми строших карето.
          р.р.Моята витара е също десен волан 1.6моно 8кл.
          Чавдар Владимиров
          0887/912075
          Ленд Ровър Диско 1
          Самуад в проект

Коментар

Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение
            Според мен всичко зависи от задкормилното устройство.И аз строших вътрешно каре,но след като направих грешка -не върнах газта при едно изкачване и когато джипа падна на гуми строших карето.
            р.р.Моята витара е също десен волан 1.6моно 8кл.
            Пак с малко си се разминал-при такива изпълнения често отива направо предния диф.

Коментар

Първоначално публикуван от sivicar Преглед на мнение
              Колега решението ти е цял преден мост (от нещо ) или да свалиш тампоните на предния мост с няколко см на долу .Аз отдавна преполедувах тази болест !!!
              Много ми е интересно с кой цял преден мост реши проблема - ОКОНЧАТЕЛНО !!!
              0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

от две години е тормозя мойта витара с лифт и агресивни гуми и нямам строшено каре едното се обажда ама още държи

Коментар

Може пък да им е дошло времето за смяна. На мойта витара им бях навъртял за една година 15 000км. само по черно и то хард, при това лифта им беше доста повече от 5 см. и за този период съм им сменил едно каре и четири предни моста. Може да им навиеш малко болтовете и да ограничиш хода на завиване зада не подаваш газ при пълен завой.

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
                    Много ми е интересно с кой цял преден мост реши проблема - ОКОНЧАТЕЛНО !!!
                    Не знам дали забеляза с какво бях на Лазарово .А също мисля ,че и Йонко от Бяла Слатина е решил проблема .
                    Последно редактирано от TALASYM; 17-06-10, 21:34.
                    0878 943913

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                      Пак с малко си се разминал-при такива изпълнения често отива направо предния диф.
                      Aааа ти за това не бери гайле той Чавдар и на дифа му хвана цаката
                      Николай Папазов

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X