Колеги интересува ме дали ще стане на мост от Самурай да се сложи касета от Витара без да се преправя нещо ? Става дума за Самурай 1,3, но с тесните мостове .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Диференциал от Витара на мост от Самурай 1.3 (тесните)
Свий
X
-
От: Деф от Витара на мост от Самурай 1.3 (тесните)
Първоначално публикуван от sivicar Преглед на мнениеКолеги интересува ме дали ще стане на мост от Самурай да се сложи касета от Витара без да се преправя нещо ? Става дума за Самурай 1,3, но с тесните мостове .Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
-
Първоначално публикуван от sivicar Преглед на мнениеАз мисля да взема заден мост от Витара ,а на предния да му сложа само касета !!!Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
Коментар
-
Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнениеИмай предвид че на Самурая е с изнесен надясно диф( за задния мост) а на Витарата е централен и кардана ще стане под ъгъл .Но пак ти казвам , че алуминиевия корпус на Витарата няма да издържи и трябва да се прехвърля на Самурайския корпус.0878 943913
Коментар
-
Първоначално публикуван от sivicar Преглед на мнениеА има ли начин да се прехвърли без много преправяне ?
П.П. Твоя преден диф отдавна служи на моя СамурайToyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
Коментар
-
Първоначално публикуван от sivicar Преглед на мнениеОК ще ти звънна утре към обяд .Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
Коментар
-
Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнениеИмай предвид че на Самурая е с изнесен надясно диф( за задния мост) а на Витарата е централен и кардана ще стане под ъгъл .Но пак ти казвам , че алуминиевия корпус на Витарата няма да издържи и трябва да се прехвърля на Самурайския корпус.ОТИВАМ ДА СЛАГАМ КАЛНИЦИ НА ТРЪБАРКАТА !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от кайо Преглед на мнениеЗащо да не издържи аз съм така от сума ти време и няма проблем.Там напрежение няма ако си на пружини.Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
Коментар
-
Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнениеАко скочи и падне без да е върнал гаста ,дали ще издържи ? Факторите са много дали ще издържи , но поне за мен мяна смисъл да пробва ,по добре да ги прехвърли на неговия кожух (това си е мое мнение ).ОТИВАМ ДА СЛАГАМ КАЛНИЦИ НА ТРЪБАРКАТА !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от кайо Преглед на мнениеПо скоро ако скочи ще счупи каре или полувал отколкото прасето говоря за вариант на пружини защото при ресорното окачеане е друго там моста се кълчи яко и напрежението е точно там.Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
Коментар
-
Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнениеТо и при ресьорното може да се реши това със щанга , но едва ли е на пружини.ОТИВАМ ДА СЛАГАМ КАЛНИЦИ НА ТРЪБАРКАТА !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sivicar Преглед на мнениеАз мисля да взема заден мост от Витара ,а на предния да му сложа само касета !!!ОТИВАМ ДА СЛАГАМ КАЛНИЦИ НА ТРЪБАРКАТА !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от кайо Преглед на мнениеА знаеш ли колко е разликата в ширината на Витаровия и тесния Самурайски мост защото според мене е доста голямаToyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар