Реших малко да пипна ЛЯТНАТА визия на Самурая.
Така и така ми нарязаха "кобрите", та сложих ЛЕТНИТЕ ЖАНТИ
с валяците. Оказа че самурая е достатъчно ЛЪСКАВ за да вози абитуриенти.

Тогава реших, да продължа с безмисленото ГЪЗАРЕЕНЕ. Кот' и да го правиш, се си остава САМУРАЙ бе да го е**
Наличието на
1. няколко врати с намачкани рамки от обръщания,
2. ъглошлайф
3. конструктивни идеи видяни от различни сайтове
сериозно олекотиха бюджета на начинанието. Започна се с обмисляне, белязане и РЯЗАНЕ.
После малко СО2 заварки... ама късно се сетих да снимам. Нищо !!! Дясната врата стана почти както си я мислих. Сега остана и 1 лява да правя.

Така... Хареса ми как стои, сега следва шлайфане на заварките, китосване, шкурене и боя.
Обещавам да си взема фотото като почна лявата врата.
Има 1 тънкост... която ми хрумна, за да добие завършен вид, но още не я издавам ... защото не знам дали ще стане. На ИДЕЯ е добра... ама на практика.
Така и така ми нарязаха "кобрите", та сложих ЛЕТНИТЕ ЖАНТИ

Тогава реших, да продължа с безмисленото ГЪЗАРЕЕНЕ. Кот' и да го правиш, се си остава САМУРАЙ бе да го е**

Наличието на
1. няколко врати с намачкани рамки от обръщания,
2. ъглошлайф
3. конструктивни идеи видяни от различни сайтове
сериозно олекотиха бюджета на начинанието. Започна се с обмисляне, белязане и РЯЗАНЕ.
После малко СО2 заварки... ама късно се сетих да снимам. Нищо !!! Дясната врата стана почти както си я мислих. Сега остана и 1 лява да правя.
Така... Хареса ми как стои, сега следва шлайфане на заварките, китосване, шкурене и боя.
Обещавам да си взема фотото като почна лявата врата.
Има 1 тънкост... която ми хрумна, за да добие завършен вид, но още не я издавам ... защото не знам дали ще стане. На ИДЕЯ е добра... ама на практика.
Коментар