Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ при оглед на Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ при оглед на Витара

Здравейте,
    от доста време чета форума и най-накрая се престраших и реших, че Витарата ще бъде моят избор. Харесал съм една в гр.Пловдив. Проблемът е, че досега Suzuki не съм карал,4х4 - въобще.
    Молбата ми е, ако някой с повече опит има желание и възможност, да помогне в огледа на возилото. Смятам утре, понеделник /10.05/, вечерта да съм там. Ако някой прояви желание да помогне, нека си остави координатите, ще му звънна да се разберем.
    Благодаря предварително, бирата естествено е от мен

До: Помощ при оглед на Витара

има ли я в мобилето. 0899180483
    899180483

Коментар

Ако искаш звънни,ще помагам с каквото мога
      0899 949196-Николай
      Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Колега,какво реши?
        Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Извинявам се, че толкова късно пиша, нямах възможност... но да кажа как мина огледът:
          Първо огромни благодарности на nikman, невероятно отзивчив беше колегата. Дойде на срещата с продавача, направи сериозен анализ на въпросната Витара и test drive също.
          Цената, която беше обявил продавачът, беше доста изгодна на фона на останалите обяви предвид това, което се виждаше на снимките. Това допълнително ме накара да потърся помощ от някой с повече познания и опит с тези джипки.
          За съжаление обаче, джипчето нямаше нищо общо със снимките и в крайна сметка поради разни причини не го взехме. Обявата е от mobile.bg, но е заключена като оферта.
          Въпреки това, беше ползотворна разходка. Колегата nikman разясни много неща в детайли относно модела, различните сглобки и съответно преимущества и недостатъци, за което отново благодаря.

Все още се чудя между късата и дългата база, но търсенето продължава!
          Между другото, днес пообиколих доста автокъщи в София и не намерих нито една Витара......

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X