здравейте колеги.някой може ли да сподели колко оринтировачно стуват втора употреба автоматични хъбове за витара,че мойте нещо се прецакаха???предварително благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Питане за автоматични хъбове на Витара
Свий
X
-
До: питане
Първоначално публикуван от явор петров Преглед на мнениездравейте колеги.някой може ли да сподели колко оринтировачно стуват втора употреба автоматични хъбове за витара,че мойте нещо се прецакаха???предварително благодаря.не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
До: Питане за автоматични хъбове на Витара
и двата вида хъбове имат предимстваи недостатъци. Въпрос на гледна точка ,навици и за какви терени ще ги използваш. аз лично сложих ръчни - неудобстеото е ,че слизам и въртя за да ги включа после да ги изключа. предимствто е ,че когато са хъбовете са заключени включвам предния мост по време на движение (само на бързите). просто въпрос на навик (струваха ми 200лв без доставката). при автоматичните трябва предварително (преди препятсвието) в покой да вклщчиш предния мост от вътре и при движение напред хъбовете се заклюват. виж има много писано по въпроса.899180483
Коментар
-
До: Питане за автоматични хъбове на Витара
Подкрепям Aroren, зависи къде и как караш. Автоматичните създават известен комфорт дотолкова, доколкото не се налага да слизаш и да ги включваш. Обаче. При маневри по наклонен хлъзгав терен са си гадост. 4х4 в движение го забравяш. Дори и от спряло положение, трябва да имаш поне метър (все едно напред или назад) за да включат без оня ужасен трясък, а понякога тоя метър липсва. Вярно, че не се чупят от раз, но все пак.
Нямаш вариант да включиш само задния мост на бавни, а при едно изкачване по гадни камънаци преди няколко дни набрах доста шубе заради това нещо - заради липсата на междуосев управляемостта малко куца. На хлъзгаво не е проблем, но когато пътя е с 5 сантиметра по-широк от колата си е интересно преживяване.
Но, както казва съседа - най-добре както ти си решишО879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
-
От: Питане за автоматични хъбове на Витара
пичове имам проблем като закюча хъбовете на витарата и я карам дори като не сам вклучил 4x4 има едно много гнусно жужене като набира и като спирам в движение като е в по висока скорост несе чува хъбовете са ръчни
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар