Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за автоматични хъбове на Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Питане за автоматични хъбове на Витара

здравейте колеги.някой може ли да сподели колко оринтировачно стуват втора употреба автоматични хъбове за витара,че мойте нещо се прецакаха???предварително благодаря.

До: питане

Ами поразгледай в купува-продава.Или кой колкото може да им вземе ориентировъчно май около 100лв бройката.
    Успех!
    Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Първоначално публикуван от явор петров Преглед на мнение
      здравейте колеги.някой може ли да сподели колко оринтировачно стуват втора употреба автоматични хъбове за витара,че мойте нещо се прецакаха???предварително благодаря.
      Сега е момента да си сложиш ръчни
      не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Разглоби ги, почисти ги и ги смажи, сложи ги пак и пробвай, като преди това я пробвай без тях, да не би да е нещо друго, кажи симптомите

Коментар

До: Питане за автоматични хъбове на Витара

Колега имам 2 бр.свалени от моята аз сложих ръчни обади се ще се разберем .0888/349363 Тони.

Коментар

А какви са предимствата на ръчните хъбове

Коментар

и двата вида хъбове имат предимстваи недостатъци. Въпрос на гледна точка ,навици и за какви терени ще ги използваш. аз лично сложих ръчни - неудобстеото е ,че слизам и въртя за да ги включа после да ги изключа. предимствто е ,че когато са хъбовете са заключени включвам предния мост по време на движение (само на бързите). просто въпрос на навик (струваха ми 200лв без доставката). при автоматичните трябва предварително (преди препятсвието) в покой да вклщчиш предния мост от вътре и при движение напред хъбовете се заклюват. виж има много писано по въпроса.
              899180483

Коментар

Подкрепям Aroren, зависи къде и как караш. Автоматичните създават известен комфорт дотолкова, доколкото не се налага да слизаш и да ги включваш. Обаче. При маневри по наклонен хлъзгав терен са си гадост. 4х4 в движение го забравяш. Дори и от спряло положение, трябва да имаш поне метър (все едно напред или назад) за да включат без оня ужасен трясък, а понякога тоя метър липсва. Вярно, че не се чупят от раз, но все пак.
                Нямаш вариант да включиш само задния мост на бавни, а при едно изкачване по гадни камънаци преди няколко дни набрах доста шубе заради това нещо - заради липсата на междуосев управляемостта малко куца. На хлъзгаво не е проблем, но когато пътя е с 5 сантиметра по-широк от колата си е интересно преживяване.

Но, както казва съседа - най-добре както ти си решиш
                О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Вземи си ръчни с нищо не ти пречи като видиш зор да слезеш и завъртиш.
                  Преди като ходех на вилата ми щракам хъбовете пред блока минавам 30 км асфалт и след това направо в движение от бързите на бавните и 2 км ОФФ
                  Лудак

Коментар

От: Питане за автоматични хъбове на Витара

пичове имам проблем като закюча хъбовете на витарата и я карам дори като не сам вклучил 4x4 има едно много гнусно жужене като набира и като спирам в движение като е в по висока скорост несе чува хъбовете са ръчни

Коментар

Човече, пиши грамотно, нищо не разбрах, за колегите незнам, тук не с ме в чата

Коментар

Имам ръчни хъбове за продаване,ако решиш - 0895466559

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X