Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стана време за ремонти и то доста сериозни.... :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Стана време за ремонти и то доста сериозни....

Първоначално публикуван от antonio_83 Преглед на мнение
    казах ти, че праговете сам си ги правих или да бъда по точен в една фирма дето работя с едно маисторе ги нправихме. А веждите са от Лад Нива от магазин дето има части за нея.
    Привт колега,и мойте прагове ги направих от 1,2ламарина огъната на П.Яка работа ти казвам
    не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Да много здрава само, че тази е 1.8 по тънка нямаше. Тази за кофа тип бобър
      [COLOR=#000000]не е важна скоростта, а е важно да стигнеш навреме!!!:wink:
      [/COLOR]

Коментар

Колега, като гледам как се справяш, си мисля, че ще се видиме в събота или неделя на Плана?
        Много сте добри!
        0889 38 43 67 Милен

Коментар

Първоначално публикуван от antonio_83 Преглед на мнение
          През почивните дни се работеше усилено, намзване с боди, кит броня и др работи. Ще кача и малко снимки само да донагласим бронята.
          Извинявам се за спама, но живо се интересувам от тези препарати за предпазване: Можете ли да споделите мнение за боди 950 (под формата на спрей) и за Протекта? Одрах си малко шасито някъде в гората и ръждичката започна работна смяна. Кое ще е по-подходящо да купя ... освен ръждопреобразувателя
          Благодаря предварително и се извинявам отново, че използвам тази тема.
          Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
          /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Тигъра Преглед на мнение
            Колега, като гледам как се справяш, си мисля, че ще се видиме в събота или неделя на Плана?
            Много сте добри!
            Ми да ти кажа май няма да мога да го довърша, тази събота и неделя мислч с шагре да го пръсна и до го подготвя за боя, че не ми стига време през седмицата съм на бачкане и лошо.А и прегледа и гражданската са заминали зимати сега ги няма никакви...поздрави на всички на събора и да качите снимки.
            [/COLOR]

Коментар

Първоначално публикуван от Nik16 Преглед на мнение
              Извинявам се за спама, но живо се интересувам от тези препарати за предпазване: Можете ли да споделите мнение за боди 950 (под формата на спрей) и за Протекта? Одрах си малко шасито някъде в гората и ръждичката започна работна смяна. Кое ще е по-подходящо да купя ... освен ръждопреобразувателя
              Благодаря предварително и се извинявам отново, че използвам тази тема.
              ми това боди 950 мисля, че ще ти свърши работа 2 -3 като го пвториш и е ок. Има даже едно на силиконова основа доколкото си спомням, но по добре в магазина като отидеш да питаш ще ти кажат там. Аз мисля ако го пръснеш със шагре пак ще го покриеш.
              [/COLOR]

Коментар

ето снимки и от последната работа по него с шприца.
                Прикачени файлове
                [/COLOR]

Коментар

Благодаря за отговора. Успех с работата

Поздрави
                  Николай
                  Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
                  /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X