Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Стана време за ремонти и то доста сериозни.... :)
Свий
X
-
Стана време за ремонти и то доста сериозни.... :)
Време беше да захвана Самика доста беше изгнил, явно маистора го е правил преди това само колкото за продажба
. Но събрх някои лев и се започна.Ето и малко снимки, приемам идеи за брони и други екстри 
[COLOR=#000000]не е важна скоростта, а е важно да стигнеш навреме!!!:wink:
[/COLOR]Тагове: Няма
-
До: Стана време за ремонти и то доста сериозни....
Така и така режеш,можеше да напаснеш веждите една идейка по-големи.относно броните,тръбниси сложи. Лесни за направа евтини и практични. Лека работа ти желая,и да снимаш целия процес.http://vbox7.com/play:398e8b82
-
А прагове и вежди на каква цена и откъде ги взе?Първоначално публикуван от antonio_83 Преглед на мнениеВреме беше да захвана Самика доста беше изгнил, явно маистора го е правил преди това само колкото за продажба
. Но събрх някои лев и се започна.Ето и малко снимки, приемам идеи за брони и други екстри 
0877 44I 88I
Самурай 1,3
Дискавъри ТД5
Коментар
-
Да питам-там където си подменил пода и поставяш едни "П"-образни профили,имали място м/у тях и шасито,или вече ще е едно цяло,шаси-купе?Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
Прагове собствено производство във фирмтата дето работя ги свихме на абканта и съм ги пуснал от долу чак до гредитеПървоначално публикуван от Валето Преглед на мнениеА прагове и вежди на каква цена и откъде ги взе?
поне да е по здраво.Веждите са от Лада нива и са по 20 кинта, праговете не съм ги плащал.
[COLOR=#000000]не е важна скоростта, а е важно да стигнеш навреме!!!:wink:
[/COLOR]
Коментар
-
Да так е много работа е но ако се прави да се прави като хората.Отначало ми караха да го праодам и да не се занимавам ама за кво да го дам на някой и да го даде за скрап.Първоначално публикуван от Тигъра Преглед на мнениеДобър си колега! Браво !!!
И аз съм го правил. Не е лесно, но си е за тебе.[COLOR=#000000]не е важна скоростта, а е важно да стигнеш навреме!!!:wink:
[/COLOR]
Коментар
-
Значи тези П-образи са поставени и от двете страни върху тези греди под тях на шасито, и един вид шасито отзад се е повдигнало с няколко см.Поне друго решение не намерих. Много беше зле аз даже се чудя как не се е скършил нчкаде докато съм го карал.Първоначално публикуван от taran Преглед на мнениеДа питам-там където си подменил пода и поставяш едни "П"-образни профили,имали място м/у тях и шасито,или вече ще е едно цяло,шаси-купе?[COLOR=#000000]не е важна скоростта, а е важно да стигнеш навреме!!!:wink:
[/COLOR]
Коментар
-
Мерси ще има още снимки но проблема е, че не работя само по него а на още две места и бавно става.Веждите така ще ги оставя за сега, имам едни пвц вежди към тях.А броните и аз така съм решил поне тръби при нас има, предната съм решил да я срежа от двете страни и да я преправя с малко тръба.Първоначално публикуван от васето Преглед на мнениеТака и така режеш,можеше да напаснеш веждите една идейка по-големи.относно броните,тръбниси сложи. Лесни за направа евтини и практични. Лека работа ти желая,и да снимаш целия процес.[COLOR=#000000]не е важна скоростта, а е важно да стигнеш навреме!!!:wink:
[/COLOR]
Коментар
-
казах ти, че праговете сам си ги правих или да бъда по точен в една фирма дето работя с едно маисторе ги нправихме. А веждите са от Лад Нива от магазин дето има части за нея.Последно редактирано от antonio_83; 03-05-10, 23:05.[COLOR=#000000]не е важна скоростта, а е важно да стигнеш навреме!!!:wink:
[/COLOR]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар